MotoNews.pl

HC & KTNR on Snow (KLIP)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam i zapraszam do oglądnięcia filmiku jak bawi się Hermetic-Club i Klub Tuning Night Riders. Film z 12.02.2006r.

HC & KTNR On Snow

PozdroHC&KTNR&KTSW

a co to KTNR i z jakiego miasta?

KTNR to klub z Sandomierza.Bardzo fajni i konkretni goscie.Bawimy z nimi 19 lutgo na wspolnym spotkaniu w wielkim gronie.

KnightRiders? Jesli tak to chetnie poznalbym jednego ziomka od Nich.

Jesli nie bylby to zbyt duzy problem oczywiscie

albo night?

Najlepsza predkosc sie tam lapie jak dwi osoby siada na snowboardzie! Istny hardcore

Brak tolernacji ...

Nie rozumiem tego kolesia. On ma jakis problem. Jest forum, wstawiam filmik, żeby rozkręcić troche jeden z działów i zeby sobie poogladali normalni ludzie, a tu takie teksty bezsensu. Dziękuję Panu za zabawę. Ostatni raz cokolwiek tu wstawiam.

..................................

Ps. Ja nie jestem normalny, wiec sie nie przejmuj ale tak prawde powiedziawszy to w skali od 1-10, ten film interesuje mnie na -5, bo ani nikogo tam nie znam, ani nie jestem fanem jazdy na detce.

Cytat:
2006-02-18 23:44:33, Pingu pisze:
a co to KTNR i z jakiego miasta?

Tasior zapodał kiedyś linka do forum www.sandomierznr.fora.pl lub stronka www.ktnr.go.pl po zdrawiam

No ale o co chodzi? Ja nie widze nic co kogos obraza, nic zlego, jakis niestosownych slow. NIe ma sie co obrazac

Naitop daj spokoj...z niektorymi nie ma co rozmawiac.

Cytat:
2006-02-21 14:14:48, Pingu pisze:
No ale o co chodzi? Ja nie widze nic co kogos obraza, nic zlego, jakis niestosownych slow. NIe ma sie co obrazac

Weście dajcie spokój, bo bedziecie sie kłocić o byle duperelek tak jak zamieścił kiedyś Taz foty i klip z stwa squadu. Pingu nikogo jak narazie nieobraził więc niema sie co rzucać pozdro