Polonez Krupka-prezentacja:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W tym temacie bede opisywac modyfikacje i inne motywy mojego autka
Jakis miesiac temu,a moze inaczej-dokladnie 3 stycznia kupilem sobie 2 autko ktorym jestt polonez caro 1,6 gli w wersji oriciari.autko te bedzie na codzien zas fiat bedzie przygotowywany do rajdow,itpjuz zaczalem go wybebeszac ale wroce do poldka:
fotka zaraz po kupnie

a tu autko juz z "tjuningowymi zarowkami orazy wywalony hak,jedynie czego nie ma nowego na fotkach to to,ze wywalilem oznaczenia z tylnej klapy

a to wyczyszczone fele oraz dorobione dekielki ktore pojawia sie na wiosne w poldku

oczywiscie fiata nie zaniedbam czekam do lepszej pogody zeby zaczac go modzic-bedzie klateczka i kubly oraz jakies szerokie 13 ale to na razie plany

Ładny kolor, platyna....

ech, wspomnienia......

Gratuluje tuningu!!! Bardzo mi sie podoba felgi--czy mozesz wiecej na ich temat pisac (wymiare, cena, jakie opone)?

spoko,felgi maja rozmiar 15 cali na 7 szerokosci et 25 a opony 195/50...
co do ceny to niestety nie potrafie napisac bo zamienilem je za 16 ktore mialem wczesniej a dodatkowo dostalem jeszcze renowacje tych 15stek za darmo wiec sie chyba oplacaloogolnie takie fele chodza na alegro po 500-650zl bez opon

[ wiadomość edytowana przez: Krupek dnia 2006-02-18 23:02:11 ]

Ile cie wyniosło dorobienie zaślepek albo z czego to zrobiłeś, mniejwięcej mam podobne otwory a jak widać na zdjeciach z mojego profilu brakują mi zaślepki, tzn miałem kiedyś komplet ale z jakimś badziewnym znaczkiem i jak odpadł jeden z tych kapselków to wywaliłem w pi..u resztę bo głupio tak z 4 wyglądało.

PS. Nie sugeruj sie rozmiarem moich felg bo są to 13, ale otwór środkowy powinien być taki sam.

odpowiedz poszla na priv

Mieszko, zajebali Ci Poldka

Cytat:
2006-02-18 22:45:46, Krupek pisze:
(...) fiat bedzie przygotowywany do rajdow,itpjuz zaczalem go wybebeszac (...)
oczywiscie fiata nie zaniedbam czekam do lepszej pogody zeby zaczac go modzic-bedzie klateczka i kubly oraz jakies szerokie 13 ale to na razie plany

No to działaj! Zrobisz go do sierpnia? Może kolejna tylnonapędówka w Rajdzie Brodnickim bokami polata?

hmm to bede staral sie jak najszybciej go zrobic ale nie wiem czy zrobie go az tak "profesjonalnie"heheale ktoz to wie...

Cytat:
2006-02-19 12:58:52, Krupek pisze:
hmm to bede staral sie jak najszybciej go zrobic ale nie wiem czy zrobie go az tak "profesjonalnie"heheale ktoz to wie...

Prosze zacznij od wielkiego comebacku klamek na tylne drzwi!!! Jak wstawisz trzepak do auta bez klamek, to chyba padne na zawal.

Cytat:
2006-02-19 12:58:52, Krupek pisze:

Nie musi być od razu full profi. Ja w zeszłym roku jechałem w prawdzie tylko same dojazdówki serią poldkiem ale też po szutrach, goniłem rajdoofke i żyje więc dasz rade . Na pudło bym nie liczył jeśli nie będziesz miał przynajmniej podłubanego dohc'a bo konkurencja tam spora ale taki rajdzik jest stworzony dla aut RWD i pojechac takim to sama przyjemność .

Cytat:
2006-02-19 13:11:36, KiLeR pisze:
Prosze zacznij od wielkiego comebacku klamek na tylne drzwi!!! Jak wstawisz trzepak do auta bez klamek, to chyba padne na zawal.

W rzeczy samej, w rzeczy samej .

Cytat:
2006-02-19 13:11:36, KiLeR pisze:

a co to jest trzepak??chodzi o klatke??oraz czy ten zawal bedzie pozytywnym wrazeniem czy negatywnym?? hehe

Cytat:
2006-02-19 13:20:34, Krupek pisze:
a co to jest trzepak??chodzi o klatke??oraz czy ten zawal bedzie pozytywnym wrazeniem czy negatywnym?? hehe

Trzepak = klatka

Co do zawalu, to bedzie on wyjebiscie zdecydowanie negatywny!!!

poldek ładniutki, a co do Df to bardzo słuszne posunięcie

Otwieranie tylnych drzwi od środka mając zabudowana klatke, kubły i szelki będzie IMHO wymagało nieco gimnastyki. Szczególnie w razie jakiegoś pożaru czy cuś czego ofcoz nie życzę (odpukać w nieocynk blache).

Cytat:
Ładny kolor, platyna....

ooo tak

Cytat:
2006-02-19 15:51:00, Race_D pisze:
Otwieranie tylnych drzwi od środka mając zabudowana klatke, kubły i szelki będzie IMHO wymagało nieco gimnastyki. Szczególnie w razie jakiegoś pożaru czy cuś czego ofcoz nie życzę (odpukać w nieocynk blache).

A poza tym z klamkami latwiej sie bedzie wieszalo karte identyfikacyjna zalogi. Jak widac, klamki maja same zalety!

hehespoko pomysle o tych nieszczesnych klamkach-ale w zwiazku z tym potrzebuje nowych drzwi albo chociazby nowe poszycia

no i skoro idzie wiosna tak i razem z nia ida modyfikacjezarzucam wiec nowe fotki przodu i tylu..z przodu zrobilem dzis atrapke bez znaczka-oczywiscie oryginalnej nie zepsulemdruga zas modyfikacja sa bialo czerwone lampy na tyl z tym ze one kiedys byly cale bialea druga sprawa to brak haka z tylu i oznaczenmoze to delikatnie zmiany ale takie mi sie podobaja...

sorki za jakosc zdjec ale skonczylem ta atrapke dopiero niedawno po za tym auto bylo brudne
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Krupek dnia 2006-03-20 20:26:04 ]

jezeli ma byc szczerze to przod odpada przy wersji z dokladkami...tyl jeszcze ok ale przod..hymm..moze zrob od roznych stron fotki ale to wyglada jakby byl inny lakier..chyba ze sie bawisz z gustami to ok...czekamy na wersje end-owa

Przód LIPA

Ale za tył masz dużego plusa a w szczególności za brak oznaczeń no i oczywiście "patriotyczne" lampy jak je nazwała niedawno Ewa_m alias Bernadeta podsumowując mój Tjunik