MotoNews.pl

żarówki OSRAM / GENERAL ELECTRIC / PHILIPS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam! to mój pierwszy temat na tym forum więc witam wszystkich!
dużo czytam od dłuższego czasu nasze kochane forum i interesuje mnie temat żarówek do Espero (H1)
z tego co wyczytałem to B.dobre są philipsy vision plus, lub blue vision, ale równierz Osramy Silverstar ALE
znalazłem coś takiego:

test auto świat

i z testu wynika że pomiędzy żarówkami:
OSRAM SILVERSTAR
OSRAM BILUX
PHILIPS VISION PLUS
GENERAL ELECTRIC

różnica w wynikach jest minimalna a ceny dość różne...
philipsy są troche drogie, bardziej bym poszedł w srone Osramów silverstar, ale te biluxy też wypadły całkiem nieźle a cena niecałych 12 złotych za sztuke jest dla mnie bardzo satysfakcjonująca.... co sądzicie o tych BILUXach ?!?!?!?! ewentualie o tych General Electric...

zależy mi na dobrych światłach i chce takie co świecą mocniej (+50%) czy te biluxy też są mocniejsze (bo z tego co rozumiem to silverstary są mocniejsze od standardowych....) to samo jeśli chodzi o General electric....

będę wdzięczny za wszelkie spostrzeżenia i uwagi. mam nadzieje na sporo odpowiedzi....

pzdro 4 all!!!

[ wiadomość edytowana przez: Dedis dnia 2006-02-20 18:44:09 ]

Cytat:
2006-02-20 18:40:02, Dedis pisze:
...witam! to mój pierwszy temat na tym forum więc witam wszystkich! "...

i tylko to że to Twój pierwszy raz ratuje Ci życie ...oczywista witamy Cię serdecznie

a tera bedzie ciynżko

1. witamy się w specjalnym wątku do witania

2. Temat żarówek tysiąc razy wałkowany na forum ...Bardzo ważne jest korzystanie z czegoś takiego jak WYSZUKIWARKA ...bo robi się potem śmietnik a nie forum (nie dalej jak wczoraj powstał 537 wątek pt. żaróweczki stworzyny przez Kolegę "honzik" ..a dzisiaj Ty tworzysz 538 ...taki sam prawie ) ...

Super że wnosisz coś nowego ale super by było gdybyś to dołączył do jakiegoś już istniejącego tematu w tej materii

Może Panowie Modowie połączą chociaż ostatnie wątki ?

I to tyle na razie..."ustawiania"

Problemik dobrych świateł w espero polega nie tylko na żarówkach stąd baaaardzo ważnym jest cobyś skorzystał jednak z wyszukiwarki i szerzej zapoznał się z tematem

Wszystkiego Dobrego !

aha przepraszam że sie nie podpiąlem pod inny temat ale nie znalazłem nic o tych Osramach Biluxach i dlatego nowy napisałem...
w takim razie przepraszam i prosze o dołączenie tego temaciku do innego w tej materii....

EWENTUALNIE MOŻNA SKASOWAC TEN TAMAT WOGÓLE A JA NAPISZE JESZCZE RAZ TO SAMO DO TAMATU HONZIKA.
DZIĘKUJE ZA POUCZENIE POZDRO!

[ wiadomość edytowana przez: Dedis dnia 2006-02-20 19:56:21 ]

[ wiadomość edytowana przez: Dedis dnia 2006-02-20 19:56:57 ]