Sprzęgło z allegro

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie jak myślicie jakie jest to sprzęgło, czy warto je zakładać?, czy nie rozleci sie w krutkim czasie?, może ktoś jeździ na takim,
a może cena odpowiada jakości.
Czekam na Wasze opinie.
Tu !!!

niestety, cena=jakość

ja je kupiłem i juz zamontowałem jeszcze 100 km nie zrobiłem ale ładnie chodzi jak to nowe sprzegło tylko kup dobre łozysko oporowe ja za swoje dałem chyba 70 zł i je slychac chyba oszaleje przy okazji wymienilem uszczelki na wale i na misie

Cytat:
2006-02-23 00:13:23, dukat82 pisze:
ja je kupiłem i juz zamontowałem jeszcze 100 km nie zrobiłem ale ładnie chodzi jak to nowe sprzegło tylko kup dobre łozysko oporowe ja za swoje dałem chyba 70 zł i je slychac chyba oszaleje przy okazji wymienilem uszczelki na wale i na misie

mam jeszcze pytanie, ile dałeś za swój komplecik, czy cena z allegro jest naprawde taka atrakcyjna, bo musze jeszcze doliczyć przesyłkę, za kilka złotych nie warto sie fatygować, a jak w paczce będą dwie cegły

ja kupowalem bez łozyska wiec do tego całego zestawu dolicz tak 30 zl tylko musisz sie dobrze dogadac z kolesiem bo ja je kupiłem i dostałem i poprosił mnie zebym je kupil na alegro i wystawil mu opinie a on mi wysłał jeszcze jedno sprzegło hahaha