Nowa fota mojego fiata

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
oto on po remoncie, jeszcze w sumie nieukończony. Co najważniejsze nistraszy już korozją, i silnik dłubnięty. Teraz gleba.. ale mam ochote troche odpocząć od tego stresu.

Lakier ma dopiero tydzien, więc jeszcze nie był polerowany.
Oceniajcie drodzy klubowicze!

oto link bo fota niedziała:
http://kolos.math.uni.lodz.pl/maxx/window.php?id=126p/mcqueen/2.jpg
Zderzak bedzie już jutro.

[ wiadomość edytowana przez: MCQUEEN dnia 2003-04-08 22:03:26 ]

Fajny ten kolorek mi sie zawsze podobil bardzo... tylko brak zderzaka nie pasuje jak nie ma gleby ale generalnie mi sie podoba

Oczywiscie chromy sie pojawią???
Wtedy gleba i bedzie bardzo bardzo GITES!!!

sliczny. tylko zderzaczki siwecace i w stanie idealnym musza byc i bedzie cudo, a jk gleba pujdzie to cud malinki. ja dzisiaj byłem u blachaza i ogladałem mojego juz prwaei gotowy do lakierowania bedzie piekny!!!

widuję ten wspaniały samochodzik na codzień praktycznie. Lakier świetnie nałożony (choć mogło być lepiej - musze się trochę z McQueenem podroczyć ) Felgi alumioniowe z szerszymi gumami z tyłu. Zderzak chromowany z tyłu bliżej nadwozia, chromowany znaczek przedni ... Ogólnie z zewnątrz sprawia bardzo dobre wrażenie a czeka jeszcze niespodzanka o której wiem ale nie powiem

naprawde ładnie sie prezentuje , duże wyrazy uznania , chrom zderzaczek i będzie jak z bajki , jeszcze gleba ...
niestety zderzaczek który znalazłem na strychu jest krzywy , więc nie będzie z niego pożytku

bardzo ladny , a szykuje sie jeszcze ladniejszy , duze brawa

o boże ale śliczny, bez kitu super tylko brakuje chyba lusterek chromowanych - mogłyby ładnie wyglądać.
p.s. czyściłeś felgi, czy miałeś już takie czyste jak kupiłeś??

dziekuje za ciepłe słowa.
Felgi malowałem, a jedną musiałem piaskować.
Co do lusterek z chromu to też nad nimi myśle, trzeba bedzie zacząć polowania aaa i jeszcze chciałbym chromowane rynienki dachowe.
Wiecie, to jest fotka maluszka jeszcze nieskończonego

Brawo,brawo!!!Na widok takiego maluszka serducho szybciej bije!To jest właśnie "tuning"jaki uwielbiam!Lusterka znajdziesz-ja mam od Lady Nivy i dałem je do chromowania(10 zł).Jeszcze raz gratulacje,pozdrawiam!

Cze wam!!!

Jak to powiedzial pewien Leniwiec z "ICE AGE" "Sysyunia ja nie moge niebo w gebie, pycha, normalnie delicie". Moje uznanie dla twoje gustu jezeli chodzi o Maluszka. Mega Siła.

bardzo ładny poprostu szok wygląda świetnie teraz tylko gleb i bedzie wyglądał jak nowo narodzony

Cytat:
2003-04-08 22:25:00, moch pisze:
musze się trochę z McQueenem podroczyć ) Felgi alumioniowe z szerszymi gumami z tyłu.

A ja bym nie wrzucał szerszych gum tylko dystansy. Z tyłu - w odróżnieniu od przedniej osi - można to robić w sumie bezkarnie, kółka fajnie se wystają a nie masz strat sławionej przez poetów Przesławnej Mocy Kaszla (chyba że masz pod jklapą fajera 1.1 z cienkiego, to wtedy uprzejmie przepraszam )

Niebe zakładał dystansów, bo niemoge. Seryjne śruby przy tych felgach wchodzą płyciej, a jak założe jeszcze dystans, to poprostu bedzie już niebezpiecznie. A czy śruby od DF-a pasują do malca i czy są dłuższe?

Śruby z kanta mają bodajrze inny gwint, ale ręki uciąć sobie nie dam

ELWOOD zrozum że u McQueena z tyłu już są szersze gumy. Dokłądnie 145R12

Tuning z umiarem ...

[ wiadomość edytowana przez: moch dnia 2003-04-09 17:06:33 ]

sliczny.
super kolor:)

A może śruby ze sportinga by przypasowały?

ja też miałem przy tych felgach problem z krótkimi śrubami, ale kupiłem w sklepie "śruby do felg alu" po 2.50 sztuka