Czy cena dobra??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie prosze o wasze odpowiedzi.
Wymiana progow+zrobienie nadkoli z tylu + wymiana kawalka podlogi + zabezpieczenie podwozia ("baranek")+czesci= 1000 Pln.
NA ile mnie taki zabieg styknie?? Rok, dwa 4 lata potrzyma sie jak nowka sztuka??

Wszystko zależy od fachmana, który to będzie robił
Cena przystępna

A czy mówimy o samej blacharce czy blacharka + lakier

moim zdaniem duzo....

Cytat:
2006-02-22 23:05:43, GrzEE pisze:
A czy mówimy o samej blacharce czy blacharka + lakier

Blacharka+trysniecie wszystkiego w kolorze.
Mnie sie wydaje malo- dzwonilem do innego specmena i ten krzyczal 600 za 1 prog. A sa przeciez dwa progi.
A ile mnie wytrzyma ta naprawa??
Przetrewa ze 2-3 lata??

moim zdaniem tez ostro za duzo: )

moim zdaniem nie duzo jak za calosc prac blacharsko-lakierniczych

heheh cholernie za dużo. To ja napisze ile zapłaciłem, moze koleś nie jakiś ASO ale widzialem jak robił i nie narzekam, a wiec tak:

- wyspawanie progów (prawie całe musialy byc robione)
- wyspawanie podłogi (było kilka dziur i oberwań)
- wyklepanie maski (kiedyś spadła mi na nią gałęź)
- wstawienie reperaturek w tylne nadkola
- zrobienie całej podłogi bagażnika ( miałem dziury na wylot)
- regeneracja tylnich podłuznic (całkowicie zgnite prawie)
- i kilkia innych wyprawek
- wszytsko zkonserwowane (progi, podłuznice, podłoga bagażnika itd.)
- wszystko polakierowane
- zamontowanie nowej chłodnicy
-wymiana przegubu (używany)

A to wszystko zapłaciłem 1000zł + 150zł za nową chłodnicę. Fotki z naprawy w profilu.

I jak sądzicie, że to dużo ??

no to jest cena ok.

hmmm za lakierowanie calego essiego kombi mkVII z plastikowymi elementami lacznie facet w gda krzyczy niewiele ponad 3tysie.

Ten koles co u niego robiłem naprawe miał malowac kuzajowi bmw 324td 94r, powiedział że koszt malowania tak, że zaprowadzasz samochód i odbierasz na gotowo to od 1200 do 1500 w zależnosci jaki lakier. A swoją drogą widziałem jak koles malował mercedesa w124, samo malowanie to nic, ale przygotowac to wszystko do malowania........... roboty a robot, ale efekt końcowy git. Pozdro

Moim zdaniem to tanio bo sama podloga tyle kosztuje w Bydgoszczy prog jeden 200 a gdzie jeszcze lakier zalezy tylko czy w innych miastach sa inne ceny ale to jest cena przecietna

Wg mnie cena jest w porządku. Weźcie też pod uwagę że to Wawa. Ja u siebie wśród tych co znam blacharzo-lakierników i do których mam zaufanie bym za tyle nie zrobił.

myśle ze to nieduzo jak na tyle napraw

jakub, u zagiego prog kosztuje 50zl.....do mkV mysle ze gdybys u niego kupil i za wysylke zaplacil, to by starczylo na wodke dla calej choragwi kuj-pom