MotoNews.pl

Jakie koszty przesyłki felg ze Stanów do Polski?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No właśnie. Mogę kupić tanio felgi w USA, za ok 200USD, 16" z oponkami 205/40/16 i małym przebiegiem (3000 mil). I chciałbym je jakoś tutaj mieć. Wiem, że UPS bierze 150USD, trochę drogo...
a felgi to TSW VX1, poniżej real foto:

szczerze Ci powiem ze jak dla mnie to skorka za wyprawke, za ok 400 $ mozna miec ladne 17" w chromie. skad te felgi tzn wschodnie czy zachodnie wybrzeze USA ??

nie wiem nad czym sie zastanawiasz zaokraglajac dolara do 3,2x350=1120zl cena bardzo atrakcyjna, jezeli felgi i opony sa w takim stanie jak na zdjeciach to dlugo bym sie nie zastanawial a wydaje mi sie ze u nas w takiej cenie nie kupisz no chyba ze jeszcze "cieple"

a jaka masz pewnosc ze te nie sa "cieple"-a w ogule to wydaje mi sie ze ten model jest popularny w europie,i czy niedostaniesz tu na kontynencie taniej??

Cytat:
2006-02-23 08:23:15, maryjan pisze:
nie wiem nad czym sie zastanawiasz zaokraglajac dolara do 3,2x350=1120zl cena bardzo atrakcyjna, jezeli felgi i opony sa w takim stanie jak na zdjeciach to dlugo bym sie nie zastanawial a wydaje mi sie ze u nas w takiej cenie nie kupisz no chyba ze jeszcze "cieple"

Problem polega na tym, że gość, który sprzedaje nie chce wysłać do Europy. Więc dopiero wujaszek musiałby je kupić i mi wysłać. Więc koszty wysyłki wzrastają. A mam ok 800zł na felgi, chyba że wujek mi sfinansuje przesyłkę to ok Musze dziś do niego zadzwonić.

Cytat:
2006-02-23 09:15:03, CHAOSseba pisze:
jaka masz pewnosc ze te nie sa "cieple"-a w ogule to wydaje mi sie ze ten model jest popularny w europie,i czy niedostaniesz tu na kontynencie taniej??

Kupując używki nigdy nie ma pewności czy nie są jeszcze "ciepłe". A co do ceny w Europie to w Polsce widziałem dwa razy te felgi i kosztowały 16" bez opon ok 1500zł. W innych krajach europy nie mam nikogo kto by mi kupił.

Ja mogę ci chyba pomóc. Poszukaj sobie na Marktplaats.nl a reszte zostaw mi.

Szukałem i troche tego jest. Za ten model ceny od 90 euro za 15 cali.
Tak generalnie to warto tam zaglądać bo w Holandii ceny alu są śmiesznie niskie.

Ps. Jeśli nie kumasz zbytnio flamandzkiego to pytaj - pomoge.

W chicago jest Polamer
tu masz cennik
cennik

bierz morską,będzie taniej,a do wiosny powinny dojśc

Cytat:
2006-02-23 14:32:22, Grzesiek pisze:
W chicago jest Polamer tu masz cennik cennik bierz morską,będzie taniej,a do wiosny powinny dojśc

przesyłka będzie kosztowała ok 100-120 dolarów. Jutro dzwonię do wujka, żeby się wszystkiego dokładnie dowiedział odnośnie felg, kupił je od gościa i mi wysłał. Kiedyś miałem przysyłany komputer, to płynął równiutki miesiąc.

a jak bys cos potrzebowal z niemieckiego EBAYA to daj znac-tez sie tym zajme

Cytat:
2006-02-23 18:32:56, CHAOSseba pisze:
a jak bys cos potrzebowal z niemieckiego EBAYA to daj znac-tez sie tym zajme

wielkie dzięki podejrzewam że się odezwę do Ciebie i oczywiście jak bym coś chciał to bym się jakoś odwdzięczył

zawsze mozna wyslac z pod polskiego kosciola za wmiare rozsadna cene