ad4mus Kalety | Witam to moj pierwszy post wiec przosze nie bijcie jesli to juz bylo .Tak wiec .Od poczatku jak zalozylem instalke w moim aucie (fiat punto I 1.1 55km spi instalacja LovEco Pro ) zaczely sie problebmy ,jak odpalam auto nawet w cieple dni przed zima mam taka sytuacje odpale na trybie automatycznym czyli beznynie przejade kawalek no moze z 400m przelaczy sie w tym czasie na gaz gasze auto wychodze do skplepu i jestem za minute spowrotem odpalam go i kreci mi chyba z 20 sekund czasem nawet i dluzej natomiast jak przejade tak z 3 km to odpala normalnie gazownik twierdzi ze to kwestia niezagrzania silnika (ponoc jest zalewany gazem) porownywalem to ze znajomym przejechalismy tyle samo i on nie ma takiego problemu po drugie czesto dzieje mi sie tak ze w momencie gdy daje na pozycje zaplon to otwiera mi sie i po chwili zamyka wielozawor i kontrolki mrugaja na przemian czerwona zielona i wtedy auto tez dlugo kreci wyglada to tak jakby przechodzil w tryb awaryjnego odpalania na gazie (w tym momencie smierdzi mi gazem) po trzecie zdarza mi sie tak ze odpalam auto i samo mi sie przelacza na gaz (tak jakby odpalalo na gazie pomimo iz jest ustawione na tryb automatyczny) istalacje mam od niedawna przejechalem na niej jakies 14 tys swiece nowki ngk przewody nowe bosh alej tez filtr powietrza rowniez sonda nowa orginal z VW/AUDI dodam iz w mojej instalacji nie mam emulatora i jak go podpielem u znajomego pod komputer to na gazie pokazuje mi blad wtrysku instalke mam na gwaracji jezdze do gazownika ale on nic nie potrafi stwierdzic ciagle cos reguluje ale to nic nie daje ostatnio powiedzial ze chyba wstawi mi czujnik temperatury ,trace bezsensownie paliwo i troche mnie juz to denerwuje takze prosil bym o jakas pomoc |