[K] 126p lewy lufcik do klasyka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
poszukuję lewego okienka, takiego jak na zdjęciach z najstarszej wersji.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

jakby ktoś chciał sprzedać, to proszę o priva.

up up

no co, naprawdę nikt nie ma . bo prawy już zamontowałem a lewgo wciąż nie ma urządizłyby mnie chociaż te dwa zawiasiki, na których trzyma się szybka.

wiesz co ? znalazłem dziś sztuke nówke w magazynie flenterka czyściutka bez żadnych zawiasek, listwy dolnej itd same szkło ale kurcze na prawą strone

jestem chetny jesli cena mnie niezabije?

nie wiem jaka cena bym musiał jutro sprawdzić w komputerze ile kosztuje Napis na szybie coś mi sie kojarzy securitiv czy jakoś tak to jakieś stare czy jakiejś innej firmy ? Tak troszke ciągnąc OT to sprzedałem dziś dwie kolumny kierownicze do maluszków Jedna listwowa a druga ślimakowa obie poszły po 200 zeta za sztuke kurcze że są ludzie którzy chcą inwestować w maluchy

tak a z atydzien taki laduje na szrocie albo na utylizacji. sam keidys wkrecalem rozrusznik ktory jeszcze pachnial nowoscia.

a z secursiva niemas zmoze uchylnych?

rozejrze sie w terenie dzisiaj ponownie

AJ AJ SER

miałem tylko chwilke i zauważyłem że tam jest napis SEKURIT ale uchylanych nie widziałem. Ceny też nie znam ale napewno byłaby zabójcza

Jeśli chodzi o zawiasiki to może bede miał, ale za jakieś 4 dni...

dobra, to czekam

mam zawiasik z calym trojkacikiem aluminowym, cos takiego jak na foro, ale neiwiem czy lewy czy prawy

to sprawdź jeżeli możesz.

no jak tam Panowie, bo coś cisza w temacie... Pat, masz czy nie 13matt13, to samo zapytanie

sorry ale teraz dekarze okupuja garaz - niemozna tam nic nzlaezc, jeszcze pare dni i wyrobią material to wjade tam i wyszukam bo mam kupe juz takich drobsnostek do powysylania.

zawiasik jest taki jak na fo to u gory, za cala ramka alu od storny pasazera

pod koniec tygodnia bede wiedzial czy te zawiasiki to takie jak dzis na zlomie widzialem
switalo mi ze jakies takie ci trzeba ale ojciec zadzwonil ze mam wracac auto oddac

nikusss, fajno jakby się trafiły, bo bym już auto złożył w końcu. ale żeby je wyjąć to pewnie całą ramkę bedzie trza wyciągnąć z wraka, to mogę wziąć całą żebyś mniej roboty miał.