Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() eMGiek Fiat seicento Nowy Sącz | 2006-02-24 12:03:54 Witam ![]() Mam do Was pytanko... dostałem od brata tube Tonsila SAS 150. W aucie zamontowane są dodatkowo tylko standradowe glosniki z przodu (10cm) dlatego chciałem sie Was doradzić co do tego dokupić żeby grało w miare przyzwoicie. Wiem, że panele w drzwiach to pewnie najlepszy pomysł ale z różnych przyczyn narazie taka opcja odpada. Warto zainwestować w glosniki 10 cm, np takie: Power Base ? Czy moze cos takiego : SINUSLIVE A może nie ma sensu ruszać tych 10 tylko zainwestować w coś na tyl ? Bede wdzięczny za rade. Mój budżet to ok 500 zł, a radyjkko mam takie Pioneer DEH-4700MPB I jeszcze jedno - jestem zwolennikiem muzyki klubowej w razie czego... ![]() [ wiadomość edytowana przez: eMGiek dnia 2006-02-24 12:05:37 ] |
![]() Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-02-24 12:36:08 Lepszy byłby ten sinus poniewaz to jest system odseparowany ![]() ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2006-02-24 12:44:35 ] |
![]() Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-02-28 11:17:14 jezeli masz tube to daruj sobie głosniki na tył... a napewno srednicy 20cm... Mysle ze przod warto ruszac bo w seju sa seryjne wdustozkowe tonsile raczej kiepskiej jakosci a w sinusach jak zamontujesz tweetery na słupkach albo na podszybiu to napewno poprawi sie scena dzwiekowa i jakosc napewno tez poniewaz sa to odzdzielne głosniczki, wysokie tony nie sa w zaden sposob zakłucane przez woofer no i wysokie tony sa kierunkowe a w seryjnych miejscach to raczej one nie sa ukierunkowane zbyt korzystnie ![]() |
![]() Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-03-02 08:27:44 No jezeli masz zamiar zakładac 16 w panel drzwiowy to nie ma sensu ładowac sinusów 10tek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() eMGiek Fiat seicento Nowy Sącz | 2006-03-02 15:30:09 Bylem dzis w "warsztacie" Car Audio. Polecili mi do paneli te glosniki Pioneer'a ![]() Przez najblizsze pol roku wzmacniacza nie planuje ale potem napewno o tym pomysle ![]() a)Sinuslive b)Hertz ESK c)PowerBass Które z nich beda najbardziej "przyszłościowe" ? ![]() Dzieki za wszystkie dotychczasowe odpowiedzi. |
![]() Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-03-05 21:30:30 jezeli słuchasz HH i Techno to Powerbass |