Rajdowy FIAT ??? Duuużo foto, więc nie otwierać !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W tym sezonie w polsce pojawi sie ten fiacik, za sterami usiadzie Frycz, rowniez w RSMŚ pojawi sie on i wiele innych samochodow s2000, czyli silnik 2.0 n/a 4x4 . Tak dla ciekawosci pare zdjec i filmik jak Colin McRae testuje sprzet. Wklejam, bo ktos przypomnial mi jak wyglada nowy civic i musze odreagowac

FILM

Tak sie robi auta a nie japonce i ich kinder niespodzianka ...

Thats true

Przepiekna bestia, i pomimo ze to fiacik, to za takiego fiata to bym hohoho

moja mama jest wierna tej marce i patrzac przez wszystkie pokolei fiaty ktore miala (prawie kazdy kolejny model) to jak widze wnetrze tego auta to mam ochote powiedziec 'nigdy sie ciurwa nie naucza!'

ale namodzili, tylko zeby sie nie rozlecial no a w srodeczku ma duzo ladniej niz pierwozwor

Taką rajdóweczką poupalać ehh marzenia.
Narazie nie stac mnie nawet na malucha...
mam nadzieje że w sezonie 2007 zbuduje sie coś do jazdy w góry oby..

Dwa ostatnie zdjecia to barchetta i coupe i jak ktos uwaza, ze sa brzydkie to jest buc

Nie wiem co sie tak bardzo nie udaje projektantom fiata, ze tak narzekasz na wnetrza. Stilo/croma/grande punto moze nie jest to jakis swiatowy high end ale europejskie standardy raczej spelniaja i jakby ktos odlekil znaczki i pokazal to niewielu byloby w stanie odroznic czy to kokpit z fiata, czy opla/vw/forda etc. Poreszta jesli ktos szuka ladnie opakowanego fiata ze smaczkiem udaje sie do salonu Lancii i ma problem estetyki rozwiazany.

PS. Ja tam wierze,ze sie biedny fiacki nie rozleci, w koncu to nie volkswagen

Temat w sumie o czym innym ale podzielam zdanie Tomq'a.

Nowej Cromie sie jeszcze nie przyjzalem ale poprzednia w porownaniu z konkurencja bardzo mi sie podobala, zwlaszcza ze nie lubie przepasu (przyklad nowej hondy). Coupe'tka.... chyba wiecej nie trzeba pisac niz na znaczku z deski Pinin Farina (jak sie nie myle to min. pg Testarossa, czy F40- lata 80, a reszta stawki i tak nawet nie dorasta mu do piet, a mamy przeciez 2006 )

A co do serii Abarth, dla mnie bomba

nie chwalac sie chcialem powiedziec ze i tak mam ladniejsza deske w moim fiacie nawet plakowac nie trzeba

Akurat barchetta i coupe maja nie najgorsze deseczki, Wogole nie podoba mi sie ta w punto a i ta w cromie tez za bardzo im nie wyszla. O wiele bardziej mi sie starsza croma podoba

FOTO

WYNIKI

News swiezynka bo sprzed godziny.
W pierwszym starcie punto wymiotlo konkurencje w lancerach, imprezach i maszynkach s1600, ktorymi powozili m.in. obecny mistrz europy. I sie nie popsulo nawet