MotoNews.pl
7 [sprzedam] 2szt opony pirelli p7f 175/50/13 (136743/53)

[sprzedam] 2szt opony pirelli p7f 175/50/13

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam dwie opony ... stan dobry sprawdzone cisnieniowo ...
zrobiły na moim maluchu moze z 1500km i torche wiecej w innych autach np w uno... u poprzedniego własciciela od nowosci na cc

nie mają bombli ani innych wybrzuszeń...

stan bieznika ... scierają sie niesamowicie powoli ... jest jakies 4-5mm zmierze dokłądnie sufmiarką ... wiem ze jedna była nie równo zjechana ... została torche przypalona mocniejszym autem i został pogłebiony bieznik w porfesjonalnym zakładzie ...

praktycznei nie ma roznicy ...sprawują sie bardzo dobrze równiez przy duzych predkosciach nie ma zadnego problemu ...

sprzedaje ponieważ felgi na ktorych były załozone poszły do rekina pod zimówki ...

co do ceny mozemy sie dogadać ...

ile?

ile?

ile?

Trzeci w kolejce? Ile?

Ps: Ja ewentalnie moge osobiscie odebrac

ile?

ile?

ile?

to i ja tez sie dowiem za ile ja tez osobiscie moge odebrac pytanie za ile ?? jakies fotki mozna??

ile?

ile?

evil po akupie glowki z pandy na allegro myslalem ze sie wyplukales. prosze usunac tego pana z listy zapytan bo pewnie jest niewyplacalny

ile

jak co to mam jedna sztuke na zbyciu
Pirelli model P7F o rozmiarze 175/50 R 13

Jle chcesz chcesz za te oponki??

pat, spokojnie ty sie nie martw niedawno kupilem przecie krotka skrzynie i alusy alpine 6 cali tak to jest jak sie sprzeda butelki po komandosach

pirelli p7f to zajebiscie stare te opony, nie chcialbym takich

Cytat:
2006-02-26 16:48:17, evilone pisze:
pat, spokojnie ty sie nie martw niedawno kupilem przecie krotka skrzynie i alusy alpine 6 cali tak to jest jak sie sprzeda butelki po komandosach

a podatek od wzbogacenia uiscił??

Cytat:
2006-02-26 16:51:11, ZoLt4R pisze:
pirelli p7f to zajebiscie stare te opony, nie chcialbym takich

Zoltar moze to i faktycznie stara opona ale moim zdaniem jest bardzo dobra w miare trzyma na każdej nawierzchni na drugich felungach mam zakute jakieś dunlopy ale na tamtych jest jak na lodzie.

dlatego ja polecam yoko a539

bardzo miekkie, szybko sie scieraja ale trzymaja baja.