MotoNews.pl
3 Planowanie glowicy Bielsko-Biala (136826/0)

Planowanie glowicy Bielsko-Biala

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, gdzie mozna tanio w bielsku splanowac glowice?

Papla Szlif
-nie wem tylko czy tanio :/

papla niech spie*** z tymi cenami co on ma to ... ale dzieki za info

na wojsk apolskie go koło ronda gdzie jest bp, na miejscu, 30zł

a dokladniej? bo mowili mi wlasnie

he he, też słyszałem że śmieszne ceny Papla ma

lord_s zaginal w akcji

jest też gościu na cieszyńskiej spoko gość od ronda na hulance jedziesz prosto na cieszyn i chyba jak jest pierwsza ulica w prawo to tuż za nią jest tablica i warsztat tego gościa mechanika pojazdowa chyba pisze kolo ma taką alfe 164 i jakaś alweta tam stoi chyba iveco, jadąc na cieszyn po prawej stronie.

[ wiadomość edytowana przez: kaza dnia 2006-02-26 14:55:54 ]

Bielmot na Węglowej, można zagada z tokarzem to zrobi na fuchę!!!

U nas niedaleko węg. górki jest człowiek który się z tym bawił. Robiliśmy u niego już dwie głowice i nie ma na co narzekać. Nam wziął 30zł. Chyba się tym dalej trudni.

Panowie - reasumujac: to gdzie za dobra kase splanowac glowice w B-B? Potrzebuje liznac tylko powierzchnie (0,05-0,1mm) - jaki to bedzie koszt?

Cytat:
Panowie - reasumujac: to gdzie za dobra kase splanowac glowice w B-B? Potrzebuje liznac tylko powierzchnie (0,05-0,1mm) - jaki to bedzie koszt?

pewnie taki sam jak liźnięcie glowicy o 5mm bo chyba nikt nie będzie się rozdrabnial.

odkopuje temat, bo mam pytanko, gdzie w Bielsku lub okolicach przefrezują mi gniazda zaworowe, oraz dopasują zawory z dotarciem. Prosze o adresy godne polecenia, bo nie chce żeby mi coś zje*** Pozdro.

ostatnio wałek rozrządu bardzo ładnie poprawił mi pan mający warsztat tak jak dawniej papli się jechało tylko zaraz brama a nie w uliczkę to jest chyba ul.daszyńskiego tak za jetem czy schelem na bestwinę i po prawej

Odkopuje...
gdzie można w Sosnowcu lub okolicy splanować głowice - chodzi bardziej o wyrównanie jej przed założeniem...
z góry dzięki za odp.

Cytat:
2009-06-19 14:42:50, michasmaniak pisze:
Odkopuje... gdzie można w Sosnowcu lub okolicy splanować głowice - chodzi bardziej o wyrównanie jej przed założeniem... z góry dzięki za odp.

Możesz u Dziurki w Sosnowcu (skręcasz z Będzińskiej tuż przed światłami w prawo) lub w Będzinie (jadąc od dworca autobusowego w strone "mostku" po lewej jest zdaje sie wku (czy coś z wojskiem ) i obok jest brama z blachy trapezowej - dzwonisz dzwoneczkiem.

mam nadzieje że trafisz

i wszystko, dzięki