| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kusy Czarna Bestia B Ostrołęka | 2006-02-26 19:09:31 Jak dla mnie jest wporządku. Wyposarzona jak na Omegę przystało i ma ładne kółka Zależy tylko od ceny! Ja bym ją obejrzał!!!
_______________________________________ A JAK NIE WIEMY CO ROBIĆ, TO RÓBMY TO !!! |
robert1x LOB SYMPATYK DAF Audi Wrocław | 2006-02-26 19:32:16 Szyba przednia wymieniana ale mogę się mylic bo Omegi A antene mają w szybie |
Mariosomegos LOB MEMBER ![]() Omega-Monaro, Omega ... Parczew | 2006-02-26 19:56:22 Poproś Cmatta to ją obejrzy na miejscu i zda ci relację. |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2006-02-26 20:03:57 Czesc,co do moich uwag,ja zawsze sie czepiam tych detali Wiec
Robiony przod,maska napewno lakierowana,zbyt swierzy znaczek na niej Opla,wymieniona szyba. Napewno nie fabryczny reflektor z calym wkladem od strony kierowcy,tak samo halogen,podejrzanie jasniejszy,jakby mlodszy.Rowniez lusterko od kierowcy bylo ruszane. Przebieg rzeczywisty prawowity,miedzy 250tys a 300 tys. Sparciala skorka od recznego,lecz kierownica jeszcze dobra. Nierowna kieszen pod radiem,peknieta od gory? Ktos czesto tam grzebal nieumiejetnie.czeste zabawy z radiem?W dodatku przez amatora.Ten kabelek idacy u podnoza pasazera,to od zmieniarki? Swiadczy o profesjonalizmie.Ogolnie wnetrze zadbane,zasyfiale dywaniki. Z zewnatrz jak na ten rocznik dobrze sie prezentuja prawe tylnie drzwi.Spytaj sie czy yly robione progi,bo ten model nie powinien miec nakladek na progi,czyzby byly juz zjedzone? Ogolnie ,jesli lykniesz za 2200zl To bierz. Popros o zdjecie silnika.Jesli autko jest zadbane to i tam powinna byc namiastka czystosci.Wiem,czepiam sie,ale no coz... |
DanDan HONOROWY WETERAN BMW Świętochłowice | 2006-02-26 21:39:24 Witam ,naprawa automatu nie stanowi problemu ,Auto Radka w Mikołowie, inne graty też sie znajdą, za ta cene do wziecia.
pzdrawiam DanDan |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2006-02-27 18:18:42 Jesli jest to silnik na paliwo wyzsza oktanowo,a gas niby jest takowy to powinno byc dobrze.Ale jedno pytanie,czemu gosciu jej niezagazowal? |
Pabelo LOB MEMBER Omega A 24v Gliwice | 2006-02-27 20:13:28 mario26DR odpowiedz jest prosta stac go na bene
Rozmawialem z nim przez telefon pisalem maile no i co tu duzo mowic autko warte zainteresowania ,wiec w tym tygodniu wybieram sie do Kielc
Jak wszystko cacy to biore
Pozdrawiam Omega maniakow ![]() |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2006-02-27 21:28:26 Ale calej prawdy dowiesz sie na miejscu Autko ma byc dorazne,czy chcesz pomykac jakis dluzszy czas? Wiesz,czasami warto dorzucic te 500zl wiecej i kupic cos konkretniejszego.A tak zmarnujesz czas,paliwo,i pieniadze. Polukam jeszcze w ogloszenia,moze cosik ci znajde,do 3000zl oki? |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2006-02-27 21:48:18 Mowisz,masz: omcia 1992 3000zl niezla
Za te pieniadze,taki stan,ladnie sie prezentuje.Takim autkiem to sie powozisz jeszcze pare ladnych lat No i ten kolor,jak moja byla Sadze,ze warto wysuplac pare groszy wiecej. |
Mariosomegos LOB MEMBER ![]() Omega-Monaro, Omega ... Parczew | 2006-02-28 16:06:21 a automata znajdziesz u mnie w dobrej cenie |
disel Gliwice | 2006-03-03 19:56:13 |
Pabelo LOB MEMBER Omega A 24v Gliwice | 2006-03-03 21:17:19
Dzieki Disel za fotki
Oma jest śliczna ale pare rzeczy do zrobienia
Jako ciekawostke podam ze poprzednim wlascicielem byl manager zespolu muzycznego M.A.F.I.A.
Andrzeja Piasecznego Koles przesympatyczny a o omcie dbal nalezycie
Pozdrawiam i szerokiej drogi |