Jakie głośniki na tył za 200zł???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moge przeznaczyć max 200zł na pare głośników do mojej audi B3 i nie wiem czy za taką sumę jest w ogóle sens kupowania czegoś, a jak jest to na co miałbym się zdecydować Myślałem o buszmenach ale one nie cieszą się dobrą opinią wśród użytkowników(chyba). Prosze pomóżcie mi przy wyborze bo naprawde nie wim co robić!!! Dla mnie chodzi głównie o bas, a może zakupić tubę, tylko bez wzmacniacza to chyba sensu nie ma. Podłącze go do radia sony cdx4000r. Będe wdzięczny za odpowiedzi i za jakieś linki do stron z takimi głośnikami

moja opinia o BM(boschmann) jest zajebista przekładnik głosnik->jakosc->cena w pyte wiadomo ze nie te tzw. "z dolnej półki" sam mam do sprzedania woofery BM bo w nowym autku nie mam na nie miejsca

tylko ja nie wiem czy za 200 kupie BM z górnej czy z dolnej półki

http://allegro.pl/item87710727_pyle_plw12rd_800w_gwarancja_od_ss.html co powiecie na to??

Cytat:
2006-03-04 09:20:33, davidos88 pisze:
allegro.pl/item87710727_pyle_plw12rd_800w_gwarancja_od_ss.html co powiecie na to??

jak dla mnie zbyt duzo perforacji na membranie i zawieszeniu co moze rzutowac na przesterowania dzwieku

Aha. Więc może coś z Alphardów, coś z serii CW-2CX (np. CW1002CX) albo seria SW-3Z (SW1003Z), tylko że nie wiem jak grałyby one bez wzmacniacza. Na allegro i świstaku dużo jest właśnie tych modeli.

alpharad odpada... :-/ to niezbyt dobry sprzet

Cytat:
2006-03-11 12:58:34, Vyzn-R pisze:
alpharad odpada... :-/ to niezbyt dobry sprzet

dlaczego?? serie XX 1000 sa naprawde zjegrejtowe w stosunku do ceny.ale bez w zmaka to nie zahula

Cytat:
2006-03-11 17:33:55, arsen pisze:
dlaczego?? serie XX 1000 sa naprawde zjegrejtowe w stosunku do ceny.ale bez w zmaka to nie zahula

no niby tak ale ja jednak mam troche wyzsze aspiracje To gra ale tak jakos... sam nie wiem... Powiem tak: ile kosztuja tak i graja

Rozumiem Was, że znacie się na audio, ale czy to oznacza, że za 200zł nie jestem w stanie kupić niczego, co mogłoby w miare normalnie zagrać w samochodzie!!! POMOCY!!!

Cytat:
2006-03-18 00:24:45, davidos88 pisze:
Rozumiem Was, że znacie się na audio, ale czy to oznacza, że za 200zł nie jestem w stanie kupić niczego, co mogłoby w miare normalnie zagrać w samochodzie!!! POMOCY!!!

spoko nie łam sie poprostu szukaj czegos do tej kasy moze pylaki jakies??" albo fonokary trafisz a jak nie to kombinuj z alfardem byłem ostatnio u lubelskiego przedstawiciela alphard (szukam kabelka a własciwie przejscówki do zmieniarki JVC) i ogladałem nowe głosniki alphard 2 cewkowe woofery 20-35cm no swietne były

Aha, a czy mógłbyś mi podać dokładne namiary na tego przedstawiciela, bo tak się składa, że mieszkam 80km od Lublina i może bym się tam wybrał, bo co zobaczyć na żywo to nie zakup na allegro, nie kupuje kota w worku. Nie wiem za bardzo za jakimi już teraz sie mam rozglądać, czy alphard, czy pyle, a o phonocarach to już całkiem ciemna masa jestem . Był bym wdzięczny za jakieś linki, bo jak sam coś znajde to pewnie będzie jakaś lipa. Z góry dziękuję za pomoc.

to jest sklepo na ul KUNICKIEGO W LUBLINIE jadac od miasta zaraz za wiaduktem po lewej stronie

Dzięki za adres. A tak na marginesie to mam pytanie czy za 150zł da się kupić w miarę możliwę głośniki 100mm bo chciałbym coś na przód kupić a tylko takie się zmiszczą zamiast seryjnych. Z góry dzięki.

a nie da sie naprawde zamontowac woofera w drzwi?? Jezeli to ma isc w podszybie to mozesz kupic PowerBass PB-B4Xv.2 Black a jezeli systemik przedni to Sinuslive SL 100set

W przednich drzwiach raczej nie będzie się dało zamontować żadnych głośników, gdyż nie mam takich możliwości. Myślałem ze za jakieś 200zł kupię wooferki na tył, a o te 100mm to się pytałem bo takie bym założył na przód w podszybiu zamiast seryjnych a nie wiem jakie bym tam założył bo jak na tył jakieś basowe to na przód... sam nie wiem jakie.

I mam jeszcze jedno pytanie, które wprawdzie nie tyczy sie tego postu ale nie chce mi się zaczynac nowego bo po co. Jakoe radio byście założyli, bo teraz słucham wszystkiego na tym sony cdx 4000r czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie ale co tu dużo pisać jest do bani jak dla mnie. Mam jeszcze drugie radyjko które lerzy nie używane od prawie 2 lat . Jest to kasetowy Blaupunkt Arizona DJ70, który dla mnie gra o wiele lepiej niż te Sony, ale w tym problem że jest na kasetę. Myślałem żeby może sprzedać te Sony i kupić zmieniarkę co Wy na to czy to by było lepsze rozwiązanie??

Sprzedaj sony i blaupunkta i kup Clariona albo alpine

Może i tak ale zanim sprzedam te dwa radia to minie za dużo czasu, a tak poza tym to chyba nie wezmę za nie oba za dużo kasy żeby kupić w miarę dobre inne radio. A czy mógłby ktoś mi odpowiedzieć na poprzednie posty

wpinam sie w temat

1. 6x9 1-drozne
2. 6x9 1 drozne.
3. 6x9 1-drozne(moj faworyt)

które z nich słyszeliscie i jak wrazenia?? nie ma byc niebiansko bo maja robic tylko za "wypełnienie" tesla to dobra firma mocowo mi styka tylko jak tu z jakoscia??