Zimno na tylnej kanapie e36i

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc!!
mam pytanko czy w waszych betach tez jest tak dziwnie ze z przodu jest tak goraco ze moznaby na krótki rekawek jezdzic a z tylu jest zimno. czy mozna jakos regulowac nawiew na tylna kanape???pozdro z bydgoszczy

[ wiadomość edytowana przez: szczepan24 dnia 2006-02-27 19:26:43 ]

Cytat:
2006-02-27 19:24:50, szczepan24 pisze:
czesc!! mam pytanko czy w waszych betach tez jest tak dziwnie ze z przodu jest tak goraco ze moznaby na krótki rekawek jezdzic a z tylu jest zimno. czy mozna jakos regulowac nawiew na tylna kanape???pozdro z bydgoszczy [ wiadomość edytowana przez: szczepan24 dnia 2006-02-27 19:26:43 ]

ciekawy model e36i ;]

sprawdz wyloty powietrza pod fotelami sa 2 wyloty pod kazdym fotelem czy leci z nich cieple powietrze, jak odsuniesz fotel na max do przodu to je zobaczysz.

no przecierz napisał że z przodu jest upał czyli używa ogrzewania na szybe a na nogi nie więc z tyłu zimno jak jasny pieron

dzieki bardzo za odpowiedz naprawde nie wiedzialem ze sa nawiewy pod siedzeniami a czy jak da sie na pokretle od nawiewow pomiedzy nogi a szybe to bedzie dmuchac tu i tu? aha jeszcze jedno strasznie paruja mi szyby i nie wiem co z tym fantem zrobic szkoda ze nie ma regulacji obiegu powietrza zeby wplywalo z zewnatrz samochodu

Cytat:
szkoda ze nie ma regulacji obiegu powietrza zeby wplywalo z zewnatrz samochodu

hmm z tego co mi wiadomo to ono tylko z zewnatz auta idzie poprzez kratki na podszybiu a zasysane jest przez wiatraczek

Cytat:
2006-02-28 15:28:45, szczepan24 pisze:
dzieki bardzo za odpowiedz naprawde nie wiedzialem ze sa nawiewy pod siedzeniami a czy jak da sie na pokretle od nawiewow pomiedzy nogi a szybe to bedzie dmuchac tu i tu?

sprawdz ;] i sie nie przejmuj jak z tych wylotow pod fotelem bedzie lecialo slabiej i lekko chlodniejsze, tam jest dalsza droga dla tego powietrza.

a co do szyb to moze wymien filtr kabinowy jesli masz klime ew umyj dobrze szyby od wewnatrz bo jak sa pomazane od rak czy szmatek jakichs to szybciej paruja.

faktycznie sa tam nawiewy i nawet bardzo mocno dmuchaja teraz to sie nie dziwie ze z tylu betki bylo zimno skoro ja tylko grzlem na szyby

dzis kupilem amorki do tylu BILSTEINA chyba dobrze zrobilem????

Cytat:
2006-03-01 16:14:31, szczepan24 pisze:
dzis kupilem amorki do tylu BILSTEINA chyba dobrze zrobilem????

dobrze zrobiłeś...