Spawanie tłumika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam szukam dobrego spawacza!!!! mianowicie chodzi o zrobienie tłumniczka który podobno na chamowni dał poprawę osiągłow 2,5 km i z opini użytkowników tego tłumniczka wynika że to możliwe posiadam rysunki takie tłumniczka jęzeli są chętni to prosze o kontak najlepiej krawkó bądz okolice

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2006-03-01 16:21:29 ]
[ powód edycji: Poprawa błędu ]

poka poka te rysunki

k**** nastepny "tłumnik"

Cytat:
2006-02-28 22:45:07, ZoLt4R pisze:
k**** nastepny "tłumnik"

ja juz przestalem sie przejmowac tlumnikami

to nie jest "tłumnik" to jest "tłumniczek", który zamiast 5 KM więcej daje 2,5 KM więcej

zdrabniamy jak nikt

Ten tłumnik był na chamowni więc nie ma totamto - na pewno sie odchamił

czyli odrazu bez niczego jak mam ten tlumik to mam 26 koni w malcu??do tego glowica to pewnie ze 4 konie to mam juz ok 30 koni do tego walek no a on duzoo daje wiec mam 35 bez niczego tak??do tego struma dolotu taka profesjonalna to lekko liczac bedzie ze 37 koni to jak dlubne gaznik i walne turbinke kowalskiego to 40koni jak nic bedzie hmmm co tam jeszcze a no tak komplet magnetyzerow... drogie sa ale niech bedzie jak moge liczyc na 42 konie... wypas pokaz ten tlumik to sobie taki zrobie

No coment !! gość napisał posta z prośba o wyspawanie tlumika, a tu już wjazd odrazu na niego. Nie kazdy ma 5+ z polaka !!

W Kochanowie koło Krakowa jest firma "Old Car Bass", goście robią różne wydechy itp (mają strone w necie)więc może spróbuj do nich zadzwonić. Mają też zakład na ulicy Siemaszki w Krakowie.

Cytat:
2006-03-01 06:43:49, Drag-On pisze:
W Kochanowie koło Krakowa jest firma "Old Car Bass", goście robią różne wydechy itp (mają strone w necie)więc może spróbuj do nich zadzwonić. Mają też zakład na ulicy Siemaszki w Krakowie.

Na Siemaszki czy może na Prądnickiej? Koło wiaduktu, na terenie dawnej bazy samochodowej PKP?

Dokładny adres w Krakowie to
KRAKÓW ul. Siemaszki 1
(teren Samochodowni PKP) - (Prądnicka -Wiadukt)
Ja akurat byłem w Kochanowie bo w tedy tylko tam robiliz nierdzewki

Cytat:
2006-03-01 00:30:32, dominikk pisze:
czyli odrazu bez niczego jak mam ten tlumik to mam 26 koni w malcu??do tego glowica to pewnie ze 4 konie to mam juz ok 30 koni do tego walek no a on duzoo daje wiec mam 35 bez niczego tak??do tego struma dolotu taka profesjonalna to lekko liczac bedzie ze 37 koni to jak dlubne gaznik i walne turbinke kowalskiego to 40koni jak nic bedzie hmmm co tam jeszcze a no tak komplet magnetyzerow... drogie sa ale niech bedzie jak moge liczyc na 42 konie... wypas pokaz ten tlumik to sobie taki zrobie

Hehehe Domini... widzę że dodawać umiesz tylko poco ten dym nie prosiłem o działania matematyczne tylko o adres kogoś kto zrobi ten tłumnik !!!!
Widzę że snasz się tylko na matmie z tuningu silnika maiłbyś jeden nie wiem czy słyszałeś o zasadzie wszystko albo niec wiec spadaj ze swoją opinia ))))

aha koleś aby wałeczke dał jakieś efekty należy spełnic pełne wymagania czyli zrobic silniczke wiec twoja teoria jest do d..y poczytaj sobie na www.godula.pl

Cytat:
2006-03-02 00:24:59, Fido1Maluch pisze:
aha koleś aby wałeczke dał jakieś efekty należy spełnic pełne wymagania czyli zrobic silniczke wiec twoja teoria jest do d..y poczytaj sobie na www.godula.pl

a ty koles nastepnym razem edytuj posty a nie pisz jeden pod drugim

Cytat:
albo niec wiec spadaj ze swoją opinia ))))

och jaki agresor

nie martw sie znam zasady dzialania z silniczkiem maluchowskim napewno na odpowiedznim poziomie powodzenia z tumikiem jak doda 5 koni to tez sobie taki zrobie

[ wiadomość edytowana przez: dominikk dnia 2006-03-02 01:37:13 ]

Cytat:
2006-03-01 17:18:08, Fido1Maluch pisze:
Widzę że snasz się tylko na matmie z tuningu silnika maiłbyś jeden nie wiem czy słyszałeś o zasadzie wszystko albo niec wiec spadaj ze swoją opinia ))))

Łooooo, a to nam się krupnyj specjalist trafił, sna sie na tuningu tłumnika