(k)BUDA 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje bude 125p może być MR może być klasyk , musi być zdrowa !!prosta nie naprawiana przez partaczy(widziałem ostatnio pare arcydzieł) a i tania , bez silnika lub z padniętym , może być bez papierów nie są mi bardzo potrzebne-czyli jak ktoś wie o extra budzie zezłomowanej a do odkupienia to też może być .Województwo śląskie lub małopolskie

mówisz, masz:

nadwozie 125p w stanie idealnym

tylko cena troszke nie ten teges

na brzezince jest duuzy szrot polecam sie udac i zarzucic oka

ja mam bude 125p, z 91 roku, bez papierów, . mieskam 8 km od A4, 70 km za opolem w strone wrocka

szkoda ze wczesniej nie szukałeś była buda w bdb stanie w kraku a właściwie wszystko bez silnika, w kolorze niebieskim, stan idealny, gośc chciał za niego 300zł.. pewnie juz na złomie jest.

możesz to dla mnie sprawdzić?? dzienki

Cytat:
2006-03-02 15:36:58, Blady pisze:
możesz to dla mnie sprawdzić?? dzienki

niestety przepatrzyłem wszystkie swoje maile i nie znalazłem do gościa zadnego kontaktu. Auto było wystawione na allegro.

A to:
K L I K

Cytat:
A to:
K L I K

Myślałem o tym , ale potrzebuje coś co szybciej i mniejszym nakładem będzie jeździć, znaczy coś do czego wrzuce silnik skrzynie zawias (amory i springi)z mojego ,wywale tapicerke i wio...a tu jest poprostu za durzo roboty.

Cytat:
2006-03-03 00:03:53, Buczek21 pisze:
A to: K L I K

Blady kup go, Marcin sie ucieszy

chyba oślepnie

Cytat:
2006-03-06 12:28:15, Blady pisze:
chyba oślepnie

Dobrze ze go wieczorem nie widziales.... biedactwo w ciemnym barze siedzialo w okularach przeciwsłonecznych.