I rok Fiat&Furious !!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie teraz dokladnie 10 kwietnia 2002 roku powstała strona oraz klub The Fiat And The Furious. Rok działalności i w chwili obecnej mamy 39 klubowiczów - całkiem niezły wynik. Stronka sie rozwija i mysle ze idzie wszystko w dobrym kierunku, pierwszy większy zlocik za nami ( 30.03 Siewierz ), miejmy nadzieje ze jakis wielki spot klubowy w tym roku sie odbędzie. Jak oceniacie pierwszy rok działania ? co chcielibyscie zmienic, co poprawic ?!
Czekamy na sugestie...
no i wypada cos polać

Pozdrawiam was klubowicze i nie tylko, bo bez was nic by nie ruszyło !!!!!!!

!!! ZAPRASZAM DO SWOJEGO BUTIKU KOSZULKI Z MOIMI RYSUNKAMI, MOZLIWOSC NARYSOWANIA KOSZULKI NA ZAMOWIENIE !!!www.butik.pl/koniu

ja chciałem powiedzieć że klub jest git jeszcze pare rzeczy miedzy nami niedograne tzn chodzi mi tu o organizacje ale ogólnie pełen szacunek dla wszystkich
jestem związany z klubem od prawie samego poczatku jak to powiedział koniu
pozdrawiam wszystkich i życze nam wszystkiego naj i obysmyt sie rozwijali w dobrym kierunku i nie spieprzyli tego bo to co robimy jest piękne

Super, pierwsze urodzinki klubu, ja wszystkim członkom i sympatykom klubu życze aby jak najszybciej doprowadzili bryki do wymażonego stanu oraz tego żebyśmy czerpali jak najwięcej radości z naszych blidów no i "100 LAT"

SUPER! gratuluje Koniu i Schweps i calej reszcie, ktora miala cokolwiek z tym do czynienia.
w zasadzie ogladalem jak sie F&F rozwija. patrzylem na to tak troche jakby z boku - najbardziej zajmowalem sie (razem z Innymi) VTT.
zagladalem do Was regularnie, wciaz nie mogac sie doczekac wlasnego Polskiego Fiata, a teraz jestem czescia machiny i sam sie Fiaciorem przemieszczam. Musicie przyznac, ze mimo roznych awarii i przygod stare Fiaty to super towarzysze.

no, to tyle ode mnie. oby bylo jak najlepiej

wszystkiego najlepszego ...

Cze Wam!!!

Gratuluje wszystkim czlonka oraz pomyslodawca za tak wspanialy pomysl jakim jest wlasnie klub F&F. Ja dopiero wczoraj zglosilem sie by dolonczyc do klubu ale na forum juz jestem dos dlugo. Zycze wszystkim klubowicza jak najwiencej kasy by mogli inwestowac w swoje auta. A sobie osobiscie zycze zeby jak najszybciej wyjechal moj kaszlaczek ktorego remontuje.

Najlepszego nam wszystkim , szczególnie wyrazy uznania dla prezesów i pomysłodawców , za stworzenie tak fajnego klubu zrzeszającego obok siebie ludzi kochających swoje (stare)WŚCIEKŁE FIATY
Mam nadzieje że w krótce się spotkamy i uczcimy to wspólnie na jakimś zlociku

Szakunec dla naczelnych, pozdro dla wszystkich kluboiczow. Wszystkiego najlepszego i oby kolejny rok byl lepszy od poprzedniego. Wiecej zlotow, wiecej kasy na odnawianie, tunowanie i restaurowanie naszych samochodow.
"100 lat..."

Dołączam sie do moich przedmówców,również życzę wszystkiego najlepszego naszemu klubowi jak i klubowiczom

100 lat 100lat niech zyje zyje nam zycze udanych zlotow i dalszego rozwoju klubu , wasze zdrowie panowie

100 lat i jeszcze wiecej, gratuluje panowie nam wszystkim ze jestesmy na tyle zgrana grupa ze potrafimy sie zorganizowac.
Ciesze sie ze jestem jego czlonkiem, i z duma reprezentuje nasz klub

Oby tak dalej

qrka przydalo by sie cos wypic z tej okazji he???

to juz rok , jak to szybko zleciało , oby nastepne były lepsze

witam

dolamczam sie tez do zyczen,niech nas bedzie coraz wiecej i wiecej a i zeby kasiurki bylo tez wiecej wasze zdrowie

pozdro

Hip Hip HURRA!!!!!

no to sto lat sto lat niech żyje żyje nam! Niech konie mechaniczne się wam mnożą pod maskami a rdza omija wasze blachy! Szerokiej drogi i gumowych słupów! I niech FIAT będzie z wami! A teraz w ramach prezentu urodzinowego idę kliknąć na banner allegro

STO LAT!!! i oby każdemu klubowiczowi rdza się w moc zmieniła, a woda w piwo i paliwo !!! Faktycznie wypadałoby to opić!!!!!!!!

Wszystkiego naj dla całego F&F. Zeby każdy z klubowiczów mógł zrobić swojego fiata tak jak sobie wymarzył i żeby paliwo było po 0,1 zeta/litr. Pozdrawiam Vad

Wszystkiego naj.
Żeby rdza sie nie imała waszych aut
A hamownia pokazazywała niespotykane wyniki.
No i przede wszystkim kasy na tuning - bo to jest najwazniejsze.

trzeba tak trzymac!