[OT]Prośba "utylizacja / recycling"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chlopaki poszukuje materialów do parcy dyplomowej tematyka utylizacja oraz recycling samochodów oraz systemów silników samochodowych genberalnie wszystko sie przyda książki adresy stron internetowych słowem wszystko jak ktoś ma coś porzyczyć jakieś ksiązki to mówcie podjechałbym albo zapłacił za przesyłkę oczywiście potem bym odesłał proszę pomórzcie b na razie kichowo stoje z materiałami.Z góry dzięki.

a co powiesz na gotową prace magisterską na ten temat , nie jestem pewien ale chyba kumpel pisze na taki temat prace i jeżeli tak to moge załatwić gotową prace już "ocenzurowaną" tylko do przepisania i po kłopocie z pisaniem

no ladnie! i jeszcze na ogolnym

hehe powiem szczerze nie zamierzam kopiować albo oddawać gotowca ale zbieramn materiały więc wszystko się przyda i w oparciu o to może coś uda mi się napisać

tylko zmien troche coby plagiatu nie bylo

zadzwon do tonego soprano ;]

Cytat:
a co powiesz na gotową prace magisterską na ten temat

nie no teraz to dales po jajach.kaza w zyciu by sie nie schanbil takjim pojsciem na latwizne.czlowieku ty obrazasz jego osobowosc pilnego studenta

Poochaty wyczuwam jakieś szyderstwo z twojej strony hehe

Cytat:
2006-03-02 22:48:41, Poochaty pisze:
nie no teraz to dales po jajach.kaza w zyciu by sie nie schanbil takjim pojsciem na latwizne.czlowieku ty obrazasz jego osobowosc pilnego studenta

ale o czym Ty mówisz?? pilnych studentów juz nie ma wygineli jak dinozaury i każdy ma jakies mniejsze lub większe kłamstewka na swoim koncie a ja tylko zaoferowałem swoją pomoc w tej kwesti

kazek on cie wyzywa od dinozaurow