MotoNews.pl

VI Kręcioł Andrychowski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W dniu 5 marca 2006, Automobilklub Beskidzki organizuje VI Kręcioł Andrychowski Będzie to impreza przeznaczona zarówno dla kierowców amatorów jak i tych posiadających licencje.

Biuro imprezy znajdować się będzie w Andrychowie w budynkach basenu, natomiast próby sportowe będą dwie, na parkingu obok basenu oraz na stadionie. Obie wyznaczone z opon i taśmy, zawodnicy będą musieli przejechać dwa razy.

Samochody startujące w zawodach będą podzielone na trzy klasy: samochody o pojemności silnika do 1150 ccm, powyżej 1150 ccm oraz Gość, do której zaliczani będą zawodnicy posiadający licencje oraz ci, których samochody będą wyposażone w opony z kolcami.

Start zawodów odbędzie się o godz. 10:00 a meta zaplanowana jest na godz. 14:00.

Wpisowe wynosi 30 zł.

2 załogi mogą startować jednym samochodem, pilot nie jest obowiązkowy.

Zgłoszenie będą przyjmowane za pośrednictwem strony www.rajdy.org.pl lub w dniu zawodów w biurze zawodów od godz. 7:00 do 9:30.

Współorganizatorami imprezy są: CKiW w Andrychowie, OSK Jolanta i Rajdap Serwis

Kontakt:

www.ak-beskidzki.bielsko.com.pl

tel. 033 81-222-81

kom. 698-688-204

Wybiera się ktoś? My może pojedziemy ale to jeszcze nic pewnego.

My odpuszczamy, i czekamy na KJS Żywiec (12 marca)

Powodzenia startującym.

W poprzednich tygodniach dwa kjs-y pod rząd, ponadto również szykuje się na Żywiec za troche ponad tydzień, więc odpuszczam w ten łikend

a wiecie cos dokladniej na temat kjsu w zywcu?? wacham sie troche bo daleko mam i paliwo mnie moze zezrec ..

Ja startowalem w Żywcu w zeszłym roku. Były 4 place jechane po 3 razy( trasa wyznaczona taśmami i oponami), 2 szutrowe, 2 asfaltowe. Generalnie ponad 100 kilosów dojazdówek, a samego rajdowania moze z kilometr.

Acha i uwaga na pieczary - są wszędzie z suszarami rozstawieni, podobnie jak w Brzeszczach było.

Powodzenia

No więc my też odpuszczamy ten Andrychów, głupio tak samemu jechać, a poza tym szykujemy fure na 26 marca, na RallySprint w Sosnowcu... o ile wtedy szkoła nam nie przeszkodzi
Pozdro z Jawo!

Wiecie coś więcej na temat tego KJS w żywcu

hmmm okolo 160 km sam dojazd tam i spowrotem + sam kjs to pod jakies 300 dojdzie. sama bena ze 120 zl, nie dam rady niestety