Takie coś co jest czerwone, miga na desce i wkurza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Więc tak, każdy kto jeździł 2107 widział jakie tam są lamki. Druga od góry to lampka która wygląda następująco: kółko z wykrzyknikiem w środku i to całe w nawiasie, jest koloru czerwonego. Mówi sie o tym kontrolka hamulców. (ale nie rećżnego, ona jest na samym dole). Więc tak, jak sobie jeżdże od czasu do czasu(bo mój mechanik nie wie co robić z samochodem, a ja nie wszystko potrafie a mijsca nie mam) to ona sobie miga, na początku nie wiedziałem co to jest, ale po jakimś czasie kumpel mi powiedział że to może być to, polecił sprawdzenie hamólców, test wypadł pozytywnie, a kontrolka nadal miga, czy ktoś może wie co z tym powinieniem zrobić?? A może ją odłączyć skoro i tak nie wiem do czego ona jest

dolej plynu hamulcowego.

Dolać płynu hamulcowego do zbiorniczka, a jak jest pełno to znaczy że pływaczek w korku sie przedziurawił i tonie wskazując że masz za mało płynu, ew. zaciął sie

albo może przewody(kabelki) sa gdzieś uszkodzone. np rozcięte...i się stykają

[ wiadomość edytowana przez: Tomatol dnia 2006-03-03 00:45:14 ]

Witam!
Zgadzam się z przedpiscami- u mnie dzieje sie tak samo jak mam troszeczke za malo plynu hamulcowego w zbiorniczku. Mala dolewka i po kolopocie.
Pozdro
Cytat:

Ale ta kontrolka miga też jak ręczny jest zaciągnięty może wyłącznik sie popsuł ale sprawdź najpierw pływak w zbiorniczku i przewody jak koledzy mówią

Wiem że nie jest to hamólec ręczny ale sprawdze pływak i poziom i kable. Dzięki za pomoc.

ręczny nie bo on mróga na środku deski a ty mówisz o środowej konsoli chyba.