Oszustki w TESCO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
UWAGA Oszustki!

Nie wiem, czy robicie też zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu.

Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by ich lepiej podrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy się zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel.

Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też !

Cytat:
2006-03-03 10:40:18, kisztan pisze:
UWAGA Oszustki! Nie wiem, czy robicie też zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by ich lepiej podrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy się zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel. Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też !

To pewnie im w Esperaku wygodnie bylo

dzięki za ostrzeżenie! będe uważał

czuje ze teraz to zaczna ludzie jezdzic do tesco z kasa w kieszeni. Cala kase straca w tesco a pozniej jeszcze panienki po miescie powozi

Eee, real pod tym wzgledem jest lepszy

Hahahaha sorki że się śmieje ale nie moge Końcówka jest mocna

puenta zawsze jest najlepsza

tak,tak, na forum 4x4 były bardziej pikantne komentarze

ja byłem pod tesco wczoraj nie spotkałem zadnych takich czyscicielek szyb

Cytat:
2006-03-03 10:40:18, kisztan pisze:
Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też !

Kisztan ale to jest Twoja historia czy bujda na resorach? Bo chyba nie byłbys na tyle ..... żeby w ten sam sposób dac sobie ukraść portfel tyle razy

A ten czyja to historia juz póżniej specjalnie musiał dawac sobie kraść ... pewnie dla tych końocwych "atrakcji"

Cytat:
2006-03-05 11:38:35, storm pisze:
Kisztan ale to jest Twoja historia czy bujda na resorach? Bo chyba nie byłbys na tyle ..... żeby w ten sam sposób dac sobie ukraść portfel tyle razy

mam nadzieję że to joke bo strace wiarę w Twoje IQ

hehehehe ale dzięki Temu przynajmniej ktoś coś napisze więcej

Cytat:
2006-03-05 11:38:35, storm pisze:
Kisztan ale to jest Twoja historia czy bujda na resorach? Bo chyba nie byłbys na tyle ..... żeby w ten sam sposób dac sobie ukraść portfel tyle razy A ten czyja to historia juz póżniej specjalnie musiał dawac sobie kraść ... pewnie dla tych końocwych "atrakcji"

Oczywiście prawdziwa

Hehehe a Speed nie wierzył

Cytat:
2006-03-06 12:46:01, storm pisze:
Hehehe a Speed nie wierzył

jest taka piosenka "Nigdy nie ufaj kobiecie" to do wierzenia tez można odnieść

eee coś pokręciłeś...jest piosenka "nie wierz nigdy mężczyżnie, dobrą radę ci dam, nic gorszego na świecie nie przytrafia sie nam..."

Cytat:
2006-03-06 15:45:06, storm pisze:
eee coś pokręciłeś...jest piosenka "nie wierz nigdy mężczyżnie, dobrą radę ci dam, nic gorszego na świecie nie przytrafia sie nam..."

niech Pani zejdzie na Ziemię

Ale mi tu dobrze gdzie jestem

dziś byłem w TESCO i nikt mnie nie próbował oszukać