| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Amissu BMW e36 Sosnowiec/Będzin | 2006-03-03 18:07:34 i znowu Twój temat na pierwszej stronie...
to się liczy do jakiegoś rankingu...??
pozdrawiam!! |
misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2006-03-03 21:35:55 Powaznie mowiac to nie jest tak ze to rupiec chodzi super ale czemu go tam zadlo to nie wiem. |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2006-03-03 21:44:47
|
misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2006-03-03 21:47:29 tego wczesniej nie bylo widac, bylo zabezpieczone, moze bol tkwil w tym ze nie bylo nadkola plastikowego i caly syf lecial na andkole blaszane, i tylko tu jest ta dziurka, ta zima tak dala z ta sola do wiwatu. ale normalnie az mnie dzis trzaslo |
misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2006-03-03 21:49:13 Pozatym tam zeby podejsc szpachla jest kiepski dostep bo to z lewej strony od blotnika trza by bylo blotnik zdjac, a najlepiej to by bylo zalozc nadkole plastikowe ale tamto jakos zabepieczyc by dalej nie szlo ale za choler bez zrzucenia blotnika sie nie da
|
patrykowski Daewoo Espero 1,8 Cd chorzów | 2006-03-04 10:38:43
misiek ty to masz jeszcze laicik niedaleo mnie mieszka taki gosciu i tez uzywa espera tylko ja niemam pojecia jak on jeździ nobo z tego co widziałem to jego lewy próg dawno przestał istniec
wiec pomysł Deejay jest dobry |
msilent esperak 1.8 CD k-ce | 2006-03-05 22:00:59 witam, czytam Wasze forum od roku, ale jeszcze nic nie pisałem, czas zacząć
esperaka mam od 6 lat i zero problemów, poza rdzą, wygląda to tak jak na zdjęciach. Co najlepiej z tym zrobić? Co z błotnikiem, o niego boję się najbardziej. ile to możesz kosztować, raczej na wydatek 2k nie jestem przygotowany Może znacie jakogoś lakiernika z okolic katowic?
fotki na serwerze bo są zbyt wielkie aby wrzucać w topic. fotki esperaka ostatnia fotka - silnik, czy coś tam nie pasuje? zawsze się zastanawiałem jaką to auto miało historię. pozdrawiam wszystkich klubowiczów [ wiadomość edytowana przez: msilent dnia 2006-03-05 22:25:30 ] |
misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2006-03-05 22:07:32 No bez przesady to jak tak nie mam, mam tylko dziure wielkosci reki w nadkolu tylnim blad ze nie mialem plastikow, juz sie umowilem z blacharzem na przyszly tydzien w skarzysku ( ze szwagrem zostawie mu auto ) a przy okazji zrobie sobie rant blotnika, |
tomtu PRIMERA GT łódź | 2006-03-05 22:12:18
Miałem to samo.Zalepiłem żywicą,zasmarowałem bitexem,od strony bagażnika wlałm trochę olej,założyłem nadkola i narazie jest git. Na spód dzwi polecam FLUIDOL bezbarwny. |
misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2006-03-05 22:14:49 ale jak zes sie tam dostal przeciez ta blacha ta do ktorej jest antna insatlowana skutecznie to uniemozliwa, mialem tak samo zrobic ale w koncu zrobie late |
tomtu PRIMERA GT łódź | 2006-03-05 22:24:48 Zalepiłem od zewnątrz(od strony koła)
U mnie miałem dzurę na samym dole przy chlapaczu.Olej lałem strzykawką. |
Esper Espero 1.5GLX małopolska | 2006-03-25 09:11:39
Widze że masz podobne "ulokowanie" rdzy jak u mnie.Mówie o dołach drzwi - jak zdejmiesz gumkę z drzwi na dole ktora po zamknieciu przylega do progu dopiero ujrzysz jak tlenek żelaza robi swoje.Ja wlasnie sciagnąlem boczki z drzwi - zdjąłem owe gumki i w poniedzialem auto jedzie do "łatania".W tylnych drzwiach jest najgorzej bo nie wiem czy wystarczy żywica czy trzeba będzie robić jakąś wstawke (mówie o samym dole od spodu).Chciałbym potem te gumki pozakladać jak były wiec chciałbym aby było do czego przymocowac. W środku drzwi tez na dole rdza jak ... ale juz kilka centymetrów wyzej blacha zdrowa jak po wyjechaniu z fabryki - zaoszczędzili na cybku a wystarczyło tylko porządnie ocynkować dolne blachy drzwi. |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2006-03-25 11:49:05 |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-03-25 14:59:41 Zoltar.. ty przynajmniej masz spód drzwi... u mnie w jednych drzwiach juz odpadł... masz moze gdzies schowane nowe prawe tylne drzwi za 100zł?? |
Patorka daewoo espero 1,5 glx Pabianice | 2006-03-25 23:59:21 Panowie Wy to macie rudej na 2 - 3 auta.
Nie widzieliście że tak się dzieje? Jak nie widzieliście to macie. Kolega Tomtu polecał 'Fluidol' na rdze, ale ja już nie. Jesienią robiłem tym drzwi i znowu ruda franca wyłazi. W maluchu rdza, w dużym fiacie rdza, w poldku rdza i teraz znowu
Całe życie idzie za człowiekiem ruda małpa... |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2006-03-26 01:35:32 heheh no jeszcze Czarku są
Patorka Fluidol to nie recepta na rdzę. Tym możesz napsikać profile zamknięte. Ja zastosuję Fluidol Do walki z rdzą Cortanin, i resztę czyli podkład, lakier |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-03-26 10:47:58
Stawiam dwie WARKI ze wyjdzie ruda po miesiącu... |