Witam wszystkich....( stratos maluch CD. )

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no i ......dupa....3 tyg.urlopu i tak w sumie to mało się zmieniło przy Stratosie....obspawałem nadwozie...polakierowałem w środku.....teraz czekam aż koleś pomaluje reszte i będzie go można całego zkładać....roboty jeszcze wiele.....a tu z powrotem do pracy....fotki zostały w chacie ale sa lepszej jakości no i jest ich więcej....ad.spawn666....w Stratosach była v6...tak....ale z 4 gardzielami.....,półosie dlatego są z wału.....pewnie że by je rwał przy normalnych....,lekki przodzik....tak to jest problem....myślę aby go zalać trochę ołowiem z przodu...tak z 50 kg ach.....no i jeszcze okazało się że skrzynia się rozj......szczeg.będą na zdjęciach które postaram się jak najszybciej dostarczyć..... A wogóle to jestem wkur......na wszystko.....bo w tym tempie co go robie to wyjade nim......na wakacje dopiero......

z niecierpliwością czekamy na zdjęcia.
Sam jestem ciekaw jak to będzie hulało. Szkoda ze nie skonczysz go szybko bo chętnie bym go obejżał na jakiś zawodach np Rudnikach.

to autko to maxymalny wypas który w rudnikach strzepał by dupe nie jednej furze

Cytat:
2003-04-10 16:38:44, lukaszc pisze:
to autko to maxymalny wypas który w rudnikach strzepał by dupe nie jednej furze

..za prawde powiadam Ci

Hehe a wyobrażcie sobie taką sytuacje : Staje- pod światłami, albo w Rudnikach sobie "koleś w mocnej furze"- wiadomo o co chodzi no i nagle z prawiej strony podjeżdza Maluch-Stratos po chcwili zapala sie zielone. I co ... ??? i nic "super-fura" zostaje z tyłu a ludie na chodzikach tylko tak moga robić !!!

Dlatego też proponuje na tylnia gładką klapę naklejke : "Moze jakiś rajdzik (wyścig)" ???

Do tego wcalen ie jest potrzebne 130KM Wystarczy znacznie mniej, co moze potwierdzic Forti I tak wiekszosc aut zostaje w tyle. BTW - zauwazylem e przy oponach 175/50 R13 z tylu i silniku 1100 i tak zrywa sie przyczepnosc przy starcie, to co bedzie sie dzialo przy 130KM No - chyba ze jakis ESP

Cytat:
Dlatego też proponuje na tylnia gładką klapę naklejke : "Moze jakiś rajdzik (wyścig)" ???

Ja proponuje lepke-klasyk: CATCH ME IF YOU CAN

eee....fajniejsza naklejka to będzie........Nie trąb.....szybciej już nie moge....

Taka naklejka jest bez sensu bo kto ją zdąży przeczytać...

ten co stoi z tyłu na swiatłach.......no i nie zawsze oczywiście będę nim zaginał....wiec jak jakiś koleś zobaczy takie auto przed soba i będzie się podniecał......

A co powiecie na najlejke: JESLI TO CZYTASZ, TO ZNACZY ZE JESTES NA WLASCIWEJ POZYCJI!

najlepiej miec naklejke z tyłu The Fiat And The Furious i adres strony internetowej