| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
abcd1234 bytom | 2006-03-05 17:45:55 Dzięki CI za podpowiedż DANEK a będę dziłał tak jak napisałeś . O dalszych losach tego problemu będę CIĘ informował POZDRAWIAM jan z bytomia |
abcd1234 bytom | 2006-03-05 20:40:58 Poszukałem , ta instalka to nie astorik tylko asterik tomasetto , ale i to mi mało mówi czy jest dobra czy byle co? POZDRAWIAM jan z bytomia |
Danek Audi 80 B4 2.0 + LPG Ostrołęka | 2006-03-06 12:03:47 Croma1, on pisał tyle, że lata i zakłada nowe wątki niepotrzebnie . Chodzi o to, że instalka sama się przełącza na benzynę w czasie jazdy na LPG, a jego gazownik nie może sobie z tym poradzić.
Już pisałem, że albo coś z połączeniami elektr. albo z elektroniką (komp, przełącznik). Ja tylko dzięki temu, że jestem w miarę na bieżąco to orientuję się o co biega .
A tyle razy pisałem, żeby nie zakładali nowych wątków jak już mają jeden bo się robi bajzel . A potem zdziwienie, że nikt nie chce pomóc . Oj coś chyba mam dzisiaj kiepski humor |
abcd1234 bytom | 2006-03-06 13:12:13 WITAM. Byłem dziś u gazownika dałem mu ostatnią szanse na usunięcie usterki ( samoczynnie przechodzi z l.p.g. na b.p. podczas jazdy w ciągu 2 tygodni trzy razy coś przez 10/15 sekund coś piszczało z tyłu w okolicach zbiornika gazu lub zbirnika benzyny to się dzieje podczas jazdy , spytałem go jakiej marki mam parownik nie mógł mi jednoznacznie powiedzieć a na parowniku są jest naklejka z napisem ASTERIK a na parowniku wybite mod.AT07 100-HP GOS OLIT E8 67R 01 3824, jak na postoju przgazuje to w wydech tak jakby strzelało) Powiedziałem mu bardzo co myślę o nim a jeżeli nie zrobi jak powinno być to niech demontuje inst..... i kasę odda,zgodził sie.najbardziej mnie zbulwersowało jak powiedział mi po co panu wiedzieć jakiej marki jest parownik ja myślę że tomasetto a on że napewno nie , mówi ze AUTRONIK zleca innym firmom ale jakiej firmy ten parownik to nie wie. Mam z nim utrapienie . POZDRAWIAM jan z bytomia |
abcd1234 bytom | 2006-03-07 18:37:19 WITAM. Po dwóch dniach walki gazownika z instalką ( którą montował ) a właściwie z problemami mam nadzieję że opanował sytuację chociaż do końca nie jestem pewny bo dopiero parę km. zrobiłem. Ale co najważniejsze ze nie gaśnie nie przełącza z l.p.g. na b.p. równo chodzi na wolnych obr. Powiedział mi że to wina przełącznika niesprawny od nowości, a poza tym sprawdził wszystke przewody inst.. klemy akumu.... itd. Mam nadzieję że ten problem będę miał z głowy. A wszystkim którzy mi doradzali BARDZO DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM jan z bytomia |