| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SlawekLca BMW E30 Legnica | 2006-03-05 11:32:51 Siemanko, wczoraj mailem okazje sie sprubowac z paroma autkami, no i wyszlo ze odpadlem z 115 konnym combi :/ wzial mnie na jedna dlugosc i taki efekt juz pozostal ( scigalem sie juz nieraz wiec niepiszcie mi rzeczy typu - a przy ilu obrotach zminiales biegi;P) a ze ten cobmi byl niemal nowy wiec dalo mi to porownanie ile kucy pouciekalo... mimo ze silnik pracuje bez zarzutow, ładnie chodzi, niema jakis przyciec czy skokow to wlasnie brakuje mu tego czegos, ma wymienione kable, swiece, filtry oleje itp itd, jak sadzicie co moglo by pomoc? regulacja zaworów czy moze juz nic sie neida zrobic? /pozdro (e30,89,2.0i) |
rudy102 BMW Friend legnica | 2006-03-05 20:21:03 podstawa to nienaganny stan układy wysokiego napiecia sama kopułka po tylu latach ekplaatacji wyglada na idealna a straciła juz 50 % swojej wartosci
|
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2006-03-05 20:29:40
Ciekawe co piszesz i ile w tym prawdy
Podłacze sie : Juz mnie od dawna sprawa intryguje ile mi KM zostało Znacie jakąs hamownie na slasku i koszt takiej zabawy?? |
SlawekLca BMW E30 Legnica | 2006-03-05 21:59:54 zanim ruszam tak okolo 4 tysiecy obrotow utrzymuj i dopeiro start daje to raczej dobry start bez poslizgu, ale nie w tym rzecz doradzcice co moze byc przyczyna na wiosne mialem troche dodac mu mocy a nie darzyc do tego aby odzyskal..., czasami jest taki efekt jak trzymam gaz na maxa to silnik warczy ale nieodzwierciedla sie to w przyspieszeniu, tak jak w temacie muli , hamownia jest w poznaniu , z checia tez bym sie tam wybral jakby byla blizej ale narazie start z rzeskimi autkami dalo mi porownianie ze "czegos brakuje" /pozdro |