MotoNews.pl

Wielki powrót Jania do Poloneza :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś rano sprawiłem sobie prezent imieninowo-urodzinowy i kupiłem sobie Poloneza

Przejściówka 1.5SLE rocznik 1990 z przebiegiem 118 tys. km. 5 lat temu zagazowany. II właściciel

Image Hosted by ImageShack.us">

Cena - zgadnijcie jaka

ładny poldek z tego co widzę,cena na pewno była okazyjna

wydaje mi się że remont "dwójki" znowu się odwlecze

Gratuluje zakupu.
Strzelam 600zł??
Szerokiej drogi.

A tak wygląda komora silnikowa

Image Hosted by ImageShack.us">

miło.

przebieg taki jak mojego fiata.

a co z dwójką?

no coz, ja nie bede gratulowac janiowi, bo... juz mu gratulowalem. mialem tez ten zaszczyt, ze janio pozwilil mi sie nim przejechac oraz zabral mnie na przejazdzke. auto wyglada jak wyglada, ale jak sie siedzi w srodku jest bardzo przyjemnie, silnik pieknie dzwieczy, generalnie jest cichy i calosc jest w bardzo dobrym stanie technicznym. auto, jak mowi janio, jest do jazdy, a nie do pokazow.

Gratulacje

Mania FSO to chyba choroba psychiczna, a chorych nie powinno sie hospitalizować, bo to nic nie pomoże tylko wysyłac na orbitę

A przejściówka nawet nieźle wygląda, przydłaby sie tylko szeroki zawias

Pragnę zdementować pogłoski iź remont dwójki się jeszcze bardziej odwlecze.

Remont dwójki trwa pełna parą - zapytajcie Pagana, który to w zeszłą sobote pomagał mi w montażu negrzewnicy, zawiasów maski, kokpitu i konsoli.

Polonez został własnie kupiony, żeby remont dwójki się nie odwlekł. Fiat coraz bardziej się psuje i stanłame przed perspektywą grzebania we fiacie, a nie mam już serca do tego samochodu. Ostatnio padła pompa hamulcowa, tj. hamuje tylko tył.

Janio gratulacje!
Poldek z przodu przypomina niezapomnianego Polska Mak'a . Poldek po "dziadku"?

no no gratulki nie powiem ladny ladny...komora silnika wyglada czystko... kiedys mi sie przejsciowki nie podobaly ale teraz coraz bardziej..zaraz po Fiacie i Borku jest.. Akwarium i przejsciowka
niech sie dobrze wozi...

Gratulen, gratulen

uuuuuuuuhhhhhh......aaaaaahhhhhhhhh.......ooooohhhhhhhh !!!!!! Ale zajefajna bryka!!! Tylko gratulowac!! Bardzo jestem z Ciebie dumny!!!

Cena 500 zl.

Niezłe autko.

Gratuluję. Fajnie wygląda Był tu taki jeden, co miał podobną

Najwazniejsze, zeby sprawnie jezdzil. Gratulacje

Cytat:
2006-03-05 20:52:55, hetman pisze:
(...) Cena 500 zl.

Bingo

Cytat:
2006-03-05 22:26:18, Janio pisze:
Bingo

Oh, i dobrze zgadnilem!

Jesli jest bialy do rezerwuje do swojego evo V "przejscowka look kit"

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."