MotoNews.pl

Ile tak mniejwicej kosztuje obszycie foteli skórą?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie , interesuje mnie maks tanie obszycie czyli tylnia kanapa juz skaj i boczki tez oczywscie bez kierownicy

W Krakowie, możesz temat obadać u tapicerów, są na Twardowskiego 44, Pachońskiego (nie pamiętam ile), Helclów i paru innych. Nie wiem jakie teraz są ceny, ale chyba ponad 500 to wyjdzie...

W Lublinie krzykną mi tapicer za obszycie foteli przód i tył boczków i podsufitki w kombi w czerwono czarnej skórce 3000zl a jak w Krakowie to nie wiem.

skaj odradzam, źle się układa, dołóż trochę i zrób skórę... koszty.. hmm.. 5K musisz mieć...

W Turku kumpel Audi obszywał około 3000 zł koszty

dziękówka za wypowiedzi .pomyśle nadtym albo i moze poprostu pomysle nad czarnym welurem czy coś w tym stylu bo umnie są fotel divera jest juz nieco styrany a pozatym to nie jest zaciekawa kolorystyka wnętrza mojego Rsika jakby było czarno w srodmu to by bylo znacznie lepiej

Proponuje wakacja na ukrainie, znajomy oddał tam Rav4 do obszycia w kremowej i czarnej skórce, za fszystkie fotele, boczki i cała deche rozdzielcza zapłacił niecałe 800 dolarów! A zrobili całkiem profesjonalnie!