Problem z otwarciem bagaznika w acc!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
MAm prosbe i pytanie jednoczesnie, czy mial ktos moze problem z otwarciem zamka od bagaznika w accencie?? KUrcze, po tej zimie, cos sie zepsulo i po wlozeniu kluczyka troszke sie przekreca i nic poza tym. Jak chce go mocniej zaatakowac to widze jak zaczyna sie giac blacha, czyli automatycznie przestaje dzialan silowych. Nie jest to na pewno spowodowane tym, ze zamek mi po prostu zamarzl, nic z tych rzeczy.
Boje sie go wylamac, bo zeby to zrobic trzeba miec drugi zamek. Mysle ze moglo cos spasc, jakas zapadka, tylko ze najpierw trzeba sie dostac do zamka od wewnatrz. Widzial ktos moze jakis schemat budowy zamka, albo...no nie wiem... moze ktos ma pomysl jak mozna mi pomoc??
Z gory dziekuje

Acha...nie wiem czy ma to ajkeis znacznie ale mam accenta 3d z '95

[ wiadomość edytowana przez: marczello dnia 2006-03-06 19:21:04 ]

Mam tak samo, ale jeszcze sie tym nie przejmuje Otwieram od srodka... Jak bedzie juz wiosna to tez sie tym zajme, ale sadze ze systarczy go przemys od srodka no i wprowadzic troszke smaru czy oleju zeby sie rozruszal. POZDRAWIAM!!!!

W lantrze miałem to samo. WD-40 w dziurkę od kluczyka i poszło

[ wiadomość edytowana przez: gadiemus dnia 2006-03-06 19:26:46 ]

kurcze, ja tez sie tym nie przejmowalem, ale za 2 tygodnie wyjezdzam sobie na pare dni z dupeczka w gory i kurcze musze gdzies wrzucic bagaze
sprobuje z tym wd40 a co do otwierania od wewnatrz to po 1sze nie mam takiej wajhy a po drugie trzeba chyba wtedy walczyc i cos tam psuc, jakis plastik zdejmowac...nie wiem...
w kazdym razie dzieki i czekam na inne propozycje

Hehe no ja tez niemam wajhy ale mam taki przycisk Wd-40 powinno pomoc. W sumie sam srobuje

POZDRAWIAM!!!!!!

nie jestem przekonany do tego wd-40, poniewaz moge wlozyc kluczyk i ten zamek troche moge przekrecic, ale mam wrazenie , ze tam jakies ciegno spadko i dlatego mam problem. Sam nie wiem. Chyba bede musial go zaatakowac od wewnatrz, kladac tylna kanape, tylko boje sie, ze nie ejst tam odsloniety i bede musial pozdejmowac jakies plastiki, ktore znajac moje szczescie polamie