MotoNews.pl

!! Spot w Poznaniu !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec przynaleznosc w klubie zalezy od uczestnictwa w forum!
Ja jednak wychodze z dalsza propozycja!
Poszukuje osob ktore chetnie spotkaja sie w Poznaniu!
Wszelkie pomysly slijcie na:
mazurek@ctnet.pl
ZACHECAM DO WSPOLPRACY!
Pozdrawiam

Myślę, myślę.... KIEDY??? Bo z Torunia jest troche daleko i jakby szykowała się jakaś większa imprezka to mógłbym ruszyć brykę... Bo jak spotkanie dziesięciu, to sorry ale zaoszczędzę paliwo...

Spox, ale ja mam w tej chwili bryke rozbeblana , Remias takze... MPK mamy przyjechac ?

A co do zlotu w Rudnikach to jak w koncu bedzie ja 1-2 maja jestem w okolicach lodzi i stamtad bede jechal.
Do maja auto zloze na 100% tylko nie wiem kiedy bo roboty teraz w cholere

Chętnie się karnę - bliżej mi trochę niż Rudniki - ale... no właśnie - to samo co Quatrro Na taką traskę wychodzi mi w końcu koło półtora gola na wachę z tym, że chcę jakoś niedługo założyć LPG (wiem, że to zbrodnia, ale cóż )A wogóle to dajta znać kiedy myślicie zrobić imprezkę

Ustalcie miedzy soba kiedy chcecie sie spotkać, ustalcie jakis plan spotu my damy info na stronie www i na pewno zjedzie sie wiara poinformujemy FSO AK pewnie tez wpadną ( po w Poznaniu mało malców )

Cytat:
niedługo założyć LPG (wiem, że to zbrodnia, ale cóż

etam jaka zbrodnia , ja mam i nienazekam jestem z tego zadowolony tylko ze 20% koni zagazowalem (Koniu bez urazy)

Cytat:
2003-04-11 11:53:26, ali_ pisze:
Spox, ale ja mam w tej chwili bryke rozbeblana , Remias takze... MPK mamy przyjechac ?

Ja ewentualnie mogę przyjechać tym padłem,którym obecnie się przemieszczam - i po Ciebie Ali też bym podjechał

Czekam na propozycje

Cytat:
2003-04-13 01:19:07, Remias pisze:

Ja ewentualnie mogę przyjechać tym padłem,którym obecnie się przemieszczam - i po Ciebie Ali też bym podjechał

Czekam na propozycje

Nie no ja pudlo zloze w godzine i to jak sie bede grzebal tylko mi sie nie chce bo opancerzam przod... w wiadomym celu a nie chce tego wszystkiego zakladac i zdejmowac non-stop. Chociaz jakby byla wieksza okazja

jak nie bede musiał isc do budy to bede tylko ustalcie jakis sensowny termin. brawa dla człowieka z pomysłem

Wiec moja propozycja jest taka!:
NIEDZIELA 20. kwiecien 2003- PARKING PRZED STADIONEM LECHA - ULICA BULGARSKA.
Na 15:00 zjada sie poznanskie kluby wiec sadze ze na 17 mozna by bylo!
Prosze o kontakt na maila: mazurek@ctnet.pl
W nim prosze zlozyc potwierdzenie checi udzialu w spocie!
Oczekuje chetnych- mam nadzieje ze nie wpadnie nas tam 10 aut!
Piszcie- czekam na wasze listy!
Pozdrawiam
Jacek

Oki!
Zapomnialo mi sie ze swieta
Ale nie ma zadnych chetnych?
Kilku sie was zglosilo na poczatku a teraz cisz?
Co jest z Wami?
Poznan ma byc cicho w tym calyk klubowaniu?

to jak w koncu bedzie z ty spotem? bedzie czy nie bo ja bym sie chetnie przejechal

Sash!
NIE MA CHETNYCH!
KONIU MOZE PODSUNIESZ POMYSL?
Co ja mam zrobic! Jak naklonic klubowiczow?
CO??
Chcialbym zeby odbyl sie przed majem- mature mam!
Ludzie gdzie wy jestescie??

Nie ma się co czaić!!

PONIEDZIAŁEK 21 kwietnia, godz. 12 - komu pasuje , ten wpisuje sie poniżej.
Moim zdaniem na więcej niż kilka samochodów nie ma co liczyć.
ALi - tylko nie nawal!!

P.S. Każdy bierze ze sobą wiaderko

[ wiadomość edytowana przez: Remias dnia 2003-04-20 00:27:43 ]

W swieta ? spotykac sie ? zwariowales ? jeszcze w poniedzialek? o 12?????? no dobra

to mi sie podoba nie wiem czy z wiaderkiem ale przyjede...

Wiec kto bedzie w ten poniedzialek na 12? Ja moge byc- ale sam nie pojade przeciez! Wiec jak bedzie??

No i po spocie
Byłem ja z kumplem - nowym Dfem
Był Ali (też z kumpem)- Tipo ojca

I była cała ekipa (na rejestracjach chyba z Kalisza), imion nie znam bo się nie przedstawili - 126, Ciquecento i Peugeot 205.

Czyli zlot jak najbardziej F&F

Rokowania na przyszłość kiepskie - ale jak to się mówi "pierwsze śliwki robaczywki"

No i fotka na zachętę

klasyk jak sie patrzy heheheh...

nie no byli jeszcze jacys kolesie co katowali skutery (trenowali do wyscigow na 400m chyba starty ) , ale nie chcieli pogadac...

No nic chcialem jechac do Rudnik to odwolali :/ bede w borkach nad zalewem sulejowskim na 85% 1-2 maja ...kwestia tego czy bedzie robota - ale nie powinno byc. Moze by jakas reprezentacja lodzi pokazala