MotoNews.pl

Prostowanie felg w Warszawie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlasnie zalozylem aluminiowe felgi (pozonezowskie szprychy) do sódemy i okazalo sie ze jedna z nich jest ku...sko krzywa komfort jazdy nie nalezy do naj wiekszych.Chcialbym oddac ta felge do prostowania, tylko gdzie i za ile?jasli znacie jakiegos dobrego magika to prosze o polecenie mi go.
dzieki i pozdrawiam

Warszawa ul. Łucka 12. Macher robi to juz ze 20 lat. Okolice Zelaznej.

dzieki!majm pytanie czy jak oddam to tego samego dnia odbiore czy jest to jakasdluzsza robota?

Hmmm... nie wiem. Chyba zostawiasz. To taki menelski zakladzik w starej rozpadajacej sie szopie w rogu kamienicy. Tylko sie nie przestrasz!!!

P.S. Znowu mam 127

Cytat:
P.S. Znowu mam 127

jaka siódeme zanabyles?masz foto?

look into profile. photo number four yellow pazdzierz. the car is in a good condition. needs only painting. the colour will be the same like 126p

Pamietasz 80tke Quatrro ktrora keidys do szkoly smigalem?? Lucka 12 - kilka dni i wyprostuja wsyztsko a uwierz mi - tam fele krzywe na maksa byly

pamietam pamietam fajna byla! ale ja chyba zrezygnuje z prostowania i poprostu kupie oddzielna felge(taniej wyjdzie)
pozdr

a ile taka felga kosztuje? za 5 dych w lomiankach prostuja

no wlasnie nie wiem ale jak znajde felge do 80zl to wole kupic,ostatnio bylem w zakladzie gdzie prostowali ale powiedzieli ze moja felge trzeba na goraco prostowac a oni tego nie robia,podobno na goraco jest drozej

panowie jest duzy problem z krzywą felgą ...

nie typowy rozmiar rant nierdzewny polerowany .. byłem w zakłądzie i mowili mi ze bez wywalenia nierdzewnego rantu nie wyprostują felgi ...

felga dostała bocznie najprawdopodobniej ...

aha i czy jest mozliwosc zeby na wulkanizacji skrzywili felge przy naciąganiu gumy ?

to na czym m i zalezy .. felga ma być prosta i rant dobrze jakby był na swoim miejscu jak najmniej zniaszczony ...
felga wygląda tak ...

http://img517.imageshack.us/my.php?image=dsc01288el7.jpg

w CNFie byles?

Witam
Jesli ktos ma problem z krzywa felga (nawet bardzo mocno przekoszona - wszystko da sie naprawic!), uszkodzonym rantem czy peknieciami na feldze lub elementach z aluminium - zapraszam do nas
Zajmujemy sie naprawa i renowacja felg, , wulkanizacja oraz sprzedaza opon i felg.
Wiecej info na stronie: www.felgi.waw.pl

Zajmujemy sie glownie samochodami po tuningu, na duzych felgach U nas na pewno Twoja felga nie zostanie zarysowana.
Posiadamy specjalna maszyne do opon o bardzo niskim profilu, na 100% na feldze nie bedzie sladu po zdejmowaniu opony (niestety, w wiekszosci zakladow potrafia nawet zerwac rant w feldze!).

Nasz adres:
Warszawa
ul. Burakowska 8/10 - bardzo blisko CH Arkadia, przy Powązkach

W razie pytan prosze o kontakt ze mna:
Darek Krawczyński
darek@nvn.pl
tel. 790 023 287 lub 501 688 937
gg: 3037860

Mozliwe znizki dla klubow i for motoryzacyjnych Wystarczy skontaktowac sie ze mna.

Pozdrawiam i zapraszam
Darek

a jest możliwość prostowania/ spawania felg magnezowych?

a da sie prostowac felgi 10 ' ( srednicy zeby nie bylo ) i alu i stalowki ??

Magnezowe prostowac sie da, spawac raczej nie za bardzo. Ale sprobowac mozemy, bo bardzo duzo zalezy od stopu danej felgi.
A felg 10" nie prostowalismy chyba nigdy Nie wiem czy wejdzie tam specjalny silownik do prostowania, musielibysmy sprawdzic na jakiejs feldze. Wiec jak bys podjechal to mozemy sprobowac.

Cytat:
2008-03-30 09:44:44, nvn pisze:
Witam Jesli ktos ma problem z krzywa felga (nawet bardzo mocno przekoszona - wszystko da sie naprawic!), uszkodzonym rantem czy peknieciami na feldze lub elementach z aluminium - zapraszam do nas Zajmujemy sie naprawa i renowacja felg, , wulkanizacja oraz sprzedaza opon i felg. Wiecej info na stronie: www.felgi.waw.pl Zajmujemy sie glownie samochodami po tuningu, na duzych felgach U nas na pewno Twoja felga nie zostanie zarysowana. Posiadamy specjalna maszyne do opon o bardzo niskim profilu, na 100% na feldze nie bedzie sladu po zdejmowaniu opony (niestety, w wiekszosci zakladow potrafia nawet zerwac rant w feldze!). Nasz adres: Warszawa ul. Burakowska 8/10 - bardzo blisko CH Arkadia, przy Powązkach W razie pytan prosze o kontakt ze mna: Darek Krawczyński darek@nvn.pl tel. 790 023 287 lub 501 688 937 gg: 3037860 Mozliwe znizki dla klubow i for motoryzacyjnych Wystarczy skontaktowac sie ze mna. Pozdrawiam i zapraszam Darek

byłem i wyjechałem zadowolony wszystko na najwyzszym poziomie.
problem byl tylk zeby sie dodzwonic ale okazalo sie ze zmielili nr. tel.
z tego co wiem to sa aktualne namiary
www.felgi.waw.pl

514-360-967

Cytat:
2011-02-19 22:14:52, WOJTEKes pisze:
byłem i wyjechałem zadowolony wszystko na najwyzszym poziomie. problem byl tylk zeby sie dodzwonic ale okazalo sie ze zmielili nr. tel. z tego co wiem to sa aktualne namiary www.felgi.waw.pl 514-360-967

http://www.racingforum.pl/index.php?s=&showtopic=57308&view=findpost&p=882718
taaaaaa