Przeczytajcie Uważnie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sluchajcie jest sprawa-zaczolem drukowac nr startowe,trasy,szablony itp potrzebne do sprawnosciówki.Przy okazji dowiedzialem sie ze moja drukarka zaczyna niedomagac z tuszem.Zastanawialem sie czy bylibyscie sklonni zaplacic dajmy na to 5zl za profesionalizm??Chodzi o to zeby pokupowac koszulki by do nich powkladac nr.startowe alby one niebyly jednorazowe bo jak sami wieceie jak przykleimy kartke na szybe z nr to tasmy juz z niej nieodkleimy(z kartki) albo potargamy kartke a tak z koszulki by zeszlo,po xerowac nr kilka razy w razie jakby sie zgubily,wydrukowac wiecej nr bo ja moze mam ich z 13 itp.

Co o tym myslicie??

Prosze aby klubowicze i nietylko sie tutaj wypowiedzieli

dobry pomysl z tymi koszulkami ale czemu po 5 zl koszulka chyba kosztuje 20 groszy

to policzmy - 1 koszulka dajmy na to 30 gr.= 60gr.bo sa potrzebne 2 bo nr sa z 2 stron auta.xero nr w razie zguby -30gr A4 - 60gr za komplet a trzeba by zrobic ze 2 komplety=1.20,potem wydrukowanie nowych nr startowych dla przyjezdnych w zakladzie dajmy na to po 30gr bo niewiem po ile drukuja z kompa - to jest 60 gr za jedenego startujacego + dla niego koszulki to juz razem 1.20 za jednego uczestnika sprawnosciówki.oczywiscie kazdy startujacy obcy jak i klubowicz po przejezdzie zwraca nr starowe do mnie-jesli ktos bedzie chcial zabrac sobie nr do domu z obcych na pamiatke to dajmy na to koszt 1zl. takze mysle ze 5 zl to niejest wygurowana cena

Zeby bylo uczciwie zrobi sie zeszycik z wydatkami klubu gdzie beda wpisywane wszystkie wydatki

hmm spoko pelny profesjonalizm moze jeszcze wydrukujemy naklejki bedzie sie przyklejac na autko i wtedy koszulki sa zbedne

Spoko sliwka wszystko sie da zrobic-dla chetnych beda i nakleiki ale watpie zeby ktos sie zgodzil na takie cos no chyba ze Misiek albo Mayday

a ja mam swoj numer, wiec mi nie trza

A Mnie sie chwilowo wydaje to niepotrzebne bo jest nas powiedzmy max 10 osob (aut) i kazdy zna (albo niedlugo pozna) kazdego

Nie mamy duzych zlotow wiec narazie nie szalejmy z numerami
Lepiej sie na zeszyt zlozyc gdzie beda zapisywane wyniki

Mef my z Maydayem zastanawiamy sie nad nr bocznymi na stałe ale zobaczymy narazie zgadzamy sie na 5 zł i wchodzimy w ten interes

Ciesze sie ale mayday niech sie zastanawia nad projektem naklejki na przednia szybe bo to wazniejsze bo duzo osub by to chcialo z klubu

Ja też się zgadzam Na 5 zeta i mogę wam coś podrukować jeśli dostanę materiały na płytce i nie będzie potrzeba kolorów
mam czarnobiuałą laserówkę

gw..

Dzieki Gugi za mila inicjatywe jak cos to bedziemy se zglaszac

No to wpadłes teraz wszyscy z drukowaniem beda leciec do ciebie
Powaznie to dzieki za mile checi

Szacuneczek

Gugi to ustal sobie juz cennik bo trzeba dla niektorych jeszcze nr wydrukowac a niewiem czy mooj zgrzyt jeszcze cos namaluje

Sądzę że się dogadamy nie będzie napewno problemu,da się zrobić