[S] !!!! Kolektor DOHC + 2* SOLEX C40 !!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do sprzedania taki zestawik . Wszystko w bdb stanie. Komplet zawiera: kolektor pod silnik DOHC 1.6, 1.8, 2.0, tłumiki drgań, uszczelki, 2 gazniki solex C40, 4 trąbki, rozpylacze do zasilania LPG z przewodami. Cena jak mnie interesuje za całość to 800zł.

Kontakt: priv, mail fiacior-2000@wp.pl, GG 1198146, kom. 880250338. Pozdrawiam!

Mogę też sprzedać sam kolektor z tłumikami drgań lub same solexy za 450 . Proszę o propozycje. Pozdr!

Za ile same trabki?

Nie sprzedaję samych trąbek . Sorki.

c40 to poziomy?
może w rozlicznieu drla 40(piony)?
czekam na info...
pozdrawiam

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

poziomy z ritmo 130 pewnie.

poziomy do kanta?? gdzie chcesz to upchnąć?

Tak jest to cały dolot z ritmo 130 TC. Po wyrzuceniu serwa hamulcowego mieszczą się bez problemu.

[ wiadomość edytowana przez: SzySzy dnia 2006-03-10 15:50:09 ]

Witam
do pozimoych solexów nie trzeba wyrzucać serwa hamulcowego!!!!!!!!!!

Hmmm dobrze wiedzieć To bardzo fajnie . Mar słyszałeś ????

Miałem je założone w 125-ce i to było to.
takie gażniki to warto założyc chociażby dla samego dzwieku jaki wydają brrrrrrrrrrrr poprostu muzyka, słychać że spore ilości paliwka nie idą na marne, juz nie mówiąc o przyjemności z jazdy.

Same ganiki oddam za 450 (do małej negocjacji), a kolektor z tłumikami drgań za 300.

konkurencyjna oferta
ebay.de

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

sory ze sie wtracam ale kosmiczne te ceny ja w maluchu mam takiego solexa kupilem dwa z silnika 1.6 z tlumikami drgan i dalem za to 300z

To pogratulowac okazji. Czy jak byś je dostał za darmo , a ktoś chciał by za takie same 100zł to też byś powiedział, że dużo bo ty takie dostałeś?? Bez komentarza... Po za tym nie wiem czy zauważyłeś, że są razem z TRĄBKAMI I ROZPYLACZAMI LPG!

[ wiadomość edytowana przez: SzySzy dnia 2006-03-12 16:14:42 ]

SzySzy czy mógł byś zapodać ich fote
chodzi mi głównie o trombki i sposób doprowadzenia LPG
POZDRO

Ja tam się wtrącał nie będę ale ten towar ma cene i dostać dobre na prawde w ł;adnym stanie podwójne gazniory czy to solex czy dellorto czy weber za np 800zl to i tak jest cena którą warto dac za takie sprawne gazniory, takie moje zdanie.

Mam jak narazie tylko to foto i nie mam cyfrówki pod ręką . Gazniki naprawdę wartają swojej ceny, rozpylacze gazu wprowadzone w trąbki (nikt na szczęście nie zniszczył gazników).

img115.imageshack.us/my.php?image=solexy1bb.jpg

Szyszy nikt takich rzeczy nie daje za darmo a te 300z jakie dalem to nie byla zadna okazja, jesli jest taka potrzeba moge takie solexy jeszcze raz dostac za taka sama cene dlatego tez komentuje rozpylaczy nie mialem ale trabki byly

masz jakas fotke kolektora i ewentualnie trabek?? gazniki mnie nie interesuja, mam komplet weberkow.