KJS ŻYWIEC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! W dniu 12 marca zostanie rozegrany drugi kjs żywiecki. Będzie to jednocześnie 2 runda BMKA oraz druga runda Pucharu Kierowców Amatorów Katowickiego Okręgu PZM.
Więcej info na http://www.rajdy.org.pl/ albo http://www.ak-beskidzki.bielsko.com.pl/index.php. Zapraszam!

wybieram sie moim 1049 słopem ale narazie w roli ogladajacego, jeszcze duzo pracy przede mna zeby toto jezdzilo

Ja też przybędę coś pooglądać

no i już po osobiście bardzo mi się podobalo
spora obsada i dużo kaszli tylko pogoda moglaby być deczko lepsza!

Też miałem się wybrać, bo kumple startowali cieniasem, cała sobote przesiedziałem w garażu składając motor bo tydzień wcześniej skrzynia mi padła. Niestety dzisiaj fura dalej nie chodzi więc nici z oglądania...

Musze do kumpli zadzwonić jak im poszło, a może ktoś ich widział (mieli naklejke na masce "Prawie jak S1600, prawie robi wielką różnicę" )...

widzialem ale nie mam pojęcia gdzie wylądowali bo skupialem się na kaszlach a swoją drogą to fajny tekst

No malce fajnie pomykały ale co ślizgawki byo szok no i jeden odcinek rodem z mistrzostw polski rajdów dla terenówek szczęście odwolany po pierwszej pętli.

Właśnie sie dowiedzałem, że kumple tym cienkim zdobyli pierwsze miejsce w 3 klasie i szóste miejsce w generalce.

Kto jechał tym cieniasem (jakies nazwiska)?

Pilota: Piotrek (nazwiska usunięte dla dobra pilota )
Kierowca: Paweł (nazwiska usunięte dla dobra kierowcy )

W każdym razie ekipa z Automobil Klubu z Czechowic.

[ wiadomość edytowana przez: colin_witosa dnia 2006-03-13 02:47:15 ]

Wie ktoś może co się stalo z tylnym kolem tego bialego swapa z suchej?

Dzięki za odp. Pytałem dlatego, że też jestem z Bestwiny - i myslałem że chlopaków znam.
Pozdrawiam

nie wiem co sie z nim stało ale jak zobaczylem jak leci bokiem ze skreconym tylnym kolem to takie oczy zrobilem moze to 4ws

Pod Grojcem już tylko honorówkę jechał. Ciekawe jak dojechał do domu?

[ot] ma ktoś jakieś fotki, bo potrzebuje żeby jakiś filmik sklecić no i wyniki też by się przydały: generalka i klasy

prosze bardzo
wyniki i foty