Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-03-11 12:29:59 hmm... Posprawdzaj połaczenia... moze gdzies robi sie zwarcie lub kabel poprostu jest za cienki i wzmacniacz dostaje za mało pradu... Skrec jeszcze wejscie na wzmacniaczu na minimum, podgłos na radiu na wartosc na jakiej maxymalnie słuchasz lub w ogole na max i powoli rozkrecaj na wzmacniaczu do pojawiania sie pierwszych zniekształcen, wtedy minimalnie skrec na wzmaku i powinno byc dobrze ![]() |
![]() arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-03-11 23:26:48
a jak ty masz go podpietego?? w instalacje sie wpiałes?? czy bezposrednio do akumulatora?? bo wyglada tak jakbys miał nadpalony lub zasłaby bezpiecznik gdzies na zasilaniu i masz "przerwe w dostawie pradu" stad to kasowanie pamieci ![]() |
![]() arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-03-12 09:02:54 własnie wyłacza sie podczas wiekszego poboru pradu(gra głosniej->wiecej ciegnie)na twoim miejscu bym szukał jekiejs"niedoskonałosci" (bezpieczniki-ten na kablu i we wzmaku albo jakiegos zwarcia na kablach) bo ja sobie w ten sposób załatwiłem alternator...miałem za cienkie kable ![]() |
![]() Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-03-12 09:57:50 radio dlatego sie kasuje ze na chwile wtedy jak gasnie nie dostaje pradu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-03-14 09:43:15
hmm a gdybys odpiał 2 i zagrał mogłoby byc to samo sprawdzałes?? moze jest ok ale dochozi do przeciazenia wzmaka?? nie wiem nigdy nic takiego mi sie nie przydazyło zeby zwrotnica cos takiego robiła bonawet jak ci głosnik zewrze to poprostu powinno zrobic sie cicho ale wszystko działac:| |