Russkij jazyk - Remont i eksploatacja VAZ 2109

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Jak tam wygladaja wasze zdolnosci lingwistyczne w rodzimym jezyku naszych pojazdow? Znalazlem ostatnio calkiem fajny programik - cos jakby elektroniczna wersja ksiazki do Samary 2109 - duzo zdjec, opisow itp. Niestety wszystko cyrylica. Jakby ktos byl zainteresowany to ponizej daje linka. Czasami moze nie dzialac bo to komp prywatny
ftp://lkp:lada@62.233.224.67/Remont i ekspluatacia VAZ 2109.iso

[ wiadomość edytowana przez: maciekk dnia 2006-03-12 13:01:29 ]

ściągnełem, rozpakowałem i coś jest nie tak, nie dam rady zainstalować

hmmm... ja tego nie instalowalem tylko uruchomilem vaz2109 i poszlo... z czym nie dajesz rady?

no u mnie właśnie się nie uruchamia :/

sorki, cos sie musialo powalic przy pakowaniu. jest link do iso, po podmontowaniu teraz mi zadzialalo, tamto faktycznie niebardzo. sorry za klopoty

chyba wiem czemu tamto nie dzialalo. trzeba zmienic katalog na Run i program na dysku bezposrednio czyli uruchamiac np z C:Run pozdrawiam

Zassałem. podmontowałem na szybkiego w WinXP i obrazki ładne ale literki i cyferki jak u arabów. czy tak samo jest pod Win98.

pod 98, nie wiem, staram sie zmusic winxp do wyswietlania cyrylicy

Wyślijcie mi na DexterXy@tlen.pl, mam na kompie wgrana cyrylicę.
DEx

dex nie wiem czy to dobry pomysl, bo to 140MB. moze ci sie nie zmiescic na skrzynke po prostu zciagnij

Bombowe to jest. Mało powiedziane. Skrzynia ładnie pokazana.Szkoda tylko, że ten ekranik nie jest troszkę większy. Dziwi mnie dlaczego czasem tekst jest widoczny mimo cyrlicy a inne partie wykrzaczone.
A skąd to wychaczyłeś.

ktoras kolejna nocka w sieci nie mam garazu wiec nocami 2 hobby uprawiam - komputery