Fiat 128 Giovanni"ego de Gennaro !!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Potrzebuje wszelkich info na temat tego samochodu,bardziej dokładnych niz te w artykule! chodzi mi głównie o silnik,jakie korbowody,wałki,tłoki,etc.??
Jeżeli ktokolwiek zna adres strony lub e-mail`a do goscia to niech pisze!

Dzieki.

[ wiadomość edytowana przez: qbaletek dnia 2003-04-11 16:18:03 ]

niestety wiecej informacji nie posiadamy. Artykuł był z jakiejs gazety i wszystko co bylo napisane jest w artykule na F&F

Autor tego artykułu i tak dokonał cudu, że udało mu sie tyle napisać Chciałem z ciekawości znaleźć gościa w necie. Nie znalazłem za pierwszym strzałem więc się spieniłem i przez ostatnie dwie godziny nie robiłem nic innego tylko szukałem tego skubanego Włocha. Od biegania po makaroniarskich stronach prawie się włoskiego nauczyłem a gościa ni ma - owszem, można znaleźć co nieco o jego startach, wynikach, etc. ale o furze - null A szkoda, bo naprawdę zajefajne autko i gdybyś coś podobnego zbudował w Polandzie (bo chyba to ci po głowie chodzi, nie? ) to byłby max!!!

qbaletek ty masz 128 3p ? nie sport ?
masz moze jakies fotki

Cytat:
2003-04-11 18:21:21, Koniu pisze:
qbaletek ty masz 128 3p ? nie sport ?
masz moze jakies fotki

...tak,tak 3p

co do tego 128 Giovaniego to znalazłem tylko adres firmy tuningujacej tego "potwora" Race Technologies ,którzy profesjonalnie maczaja rece w Delta`ch Integrale!! oto adres www.racingtechnologies.com narazie jak widze Under Construction, ale byłem tam tydzien temu i napisałem do nich w sprawie tej 128,moze odpiszą

Co do mojego 3p, tez jest Under Construction)
Własnie kończą sie robic poszerzenia nadkoli aby weszły w nie 8 calowe felgi Gotti
które zreszta oddane sa teraz do szkiełkowania))

koniec prac blacharskich planuje na połowe maja, potem lakiernik no i silnik) Niestety kasa sie konczy wiec profi-silnik poczeka na przyszły sezon, ale w szafce juz leżą dwa gazniczki Dell Ortho )) , i szukam do nich kolektorów.
Wałeczek zamawiam od ludzi z CamCat.....

szukam jeszcze info na temat mocniejszych korbowodów jakie mozna by wsadzic do mojego silnika (1.5 sohc,z Ritmo), no i moze wału...dlatego potrzebóje info na temat silnika 128 Giovaniego, bo on napewno ma "nieseryjne"

nawiazałem również kontakt z ludzmi z Niemiec z fiat128oraz którzy rowniez pomagaja mi informacjami. Pozdrowienia dla Ralfa i Jorga

Pozdrawiam.
jak bede miał zdjecia swojego 3p`ka to przesle:0

[ wiadomość edytowana przez: qbaletek dnia 2003-04-14 17:18:18 ]
[ wiadomość edytowana przez: qbaletek dnia 2003-04-14 17:33:01 ]

nieźle 128 3p jeszcze na żywo nie widziałem
czekam z niecierpliwością na zdjęcia.
i jakbys mogl napisac wiecej danych o silniku ktory bedzie w nim siedzial to bedzie seryjna jednostka po tuningu, czy jakis DOHC

zamierzasz tym sobie szosowac po miescie ?

Kiedys chcialem kupis wlasnie 128 3p. Nawet mam chyba gdzies adres mailowy i telefon do tego goscia. Nie wiem czy jest to nadal aktualne. Moge to sprawdzic!
Mial sporo czesci do niego i wiem,ze troszke sie tym bawil. Nie iwem jak teraz