[s] Opel Omega B MV6 3,0 - "99

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
jak w temacie - z powodu przesiadki na najlepszy samochod na swiecie - czyli sluzbowy ) moja bardzo fajna i zadbana Omega jest na ofercie. Cena oczywiscie do potargowania
Szczegoly w tym ogloszeniu:
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C956532

Pozdrawiam
Szymon

samochod nadal jest na ofercie i kurzy sie na parkingu

ze zmian "technicznych": nowy wydech, przednie klocki + tarcze.

Pozdr.
Szymon

Ja zastanowilbym sie, ale musialbys zjechac z cena ponizej 20 tys.

dzieki kolego zapropozycje, ale ja to bym sie zastanowil czy sprzedac jakbys poszedl powyzej 20.000... i nie o symboliczne 100 PLN
Sorry - ale przy takich ofertach oddania bezwypadkowego samochodu za ceny dosc... hmmm... niskie - bardziej mi sie oplaca zostawic go sobie jako drugi samochod i cieszyc sie z zarzucania tylem po wylaczeniu TC Przynajmniej wiem, ze nie mam zadnego "babola", ktory sie po 100 km rozsypie, a kobieta sobie spokojnie z tym samochodem radzi jezdzac na zakupy.
pozdrawiam
Szymon

w tej sytuacji ja na pewno odpadam z dalszej rozmowy.
dzięki za obszerne info
PS. bezwypadkowy z malowanymi i szpachlowanymi elementami...?

EDIT: dziękuję, cena tego auta jest dla mnie za wysoka

[ wiadomość edytowana przez: 7gsi dnia 2006-04-23 09:38:04 ]

jezeli kolego nie rozrozniasz przemalowania elementu po uszkodzeniu lakieru w wyniku zadrapania od wypadku - to przykro mi. Natomiast drugie uszkodzenie jest tez ewidentnie "parkingowe" - na co wskazuje miejsce, wielkosc (ok 10 cm2) i sposob naprawy. I moglbys odpuscic sobie sarkazm wystarczy powiedziec, ze "dziekuje, cena jest dla mnie za wysoka" i nie komentowac - zwlaszcza jesli samochodu sie nie widzialo na wlasne oczy - poza prezentowanymi zdjeciami w necie. Sam proponuje zreszta sprawdzenie powierzchni lakierniczej w ASO - ktore to potwierdzi i jak zdazyles sie przekonac opisuje stan bardzo obszernie - i uczciwie - nie to co porzadni i tani sasiedzi zza miedzy, z ktorymi miales podobno niezbyt udane kontakty.
Klaniam sie nisko
Szymon

ja mialem rozbity caly przod. zostaly wstawione blachy z drugiego samochodu w tym samym kolorze (bezwypadkowego). jak wypadnie w tym przypadku test powloki lakierniczej w ASO?

sorry za OT...

to moze w takim razie dodam, ze z checia pojade na komputerowe badanie punktow bazowych podwozia - i to powinno chyba temat podejrzen o podmiane elementow zalatwic.

Zawsze jest konflikt miedzy sprzedajacym, a kupujacym a propos ceny - jesli sie nie dogaduja - sprawa prosta - nie dochodzi do transakcji. I tyle.

Mam prosbe do admina o zamkniecie topic'u - Samochod nadal bedzie wystawiony na otomoto i Traderze. Jesli bedzie ktos zainteresowany - zapraszam na maila, PW - badz telefonicznie.
Zainteresowanym oczywiscie niezmiennie proponuje dokladne sprawdzenie pojazdu w ASo+badanie geometrii+ punktow bazowych + lakieru. Sam zrobilem to przed zakupem tego pojazdu.
Pozdrawiam
Szymon

[ wiadomość edytowana przez: pumex1 dnia 2006-04-23 00:19:00 ]