| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-04-11 19:34:23 Alarm + c zamek + syreny + piwo dla kumpla alektryka + 170 - 180 zyli. Da sie tanio to zrobic. jak maluszek wyjedzie to pierwsze co w nim zrobię to alarm i c zamek ne iwie mczy się wyrobie przed słowacją - niestety sporo kasy pójdzie. Aha mam przełaczniki - wszystki leżą w domu u mnie. Wiesz troche to wazy - mam komplecik - pójdzie za 50 % ceny w sklepie - nie uzywany - jeszce stary go kupił. Problem to wysyłka. |
seba126 Fiat 125p Piekary Śląskie | 2003-04-11 19:44:40 ja tez mam wkladane wycieraczki , ale widocznie to tez mozna wyrwac, zreszta i tak ich nie zaj... tylko zniszczyli bo lezaly obok auta w czesciach |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-04-11 20:01:52 Ja nie sprzedaje tego.
Jedź do jakiegos punktu. Tani alarm, syrena 120 - 140 db c. zamek. siłowniki i czujniki do drzwi i klap. Całosc mi wyszło mniej niz 170 zł. Poszukaj. Aha bierz na zintegrowanie - jeden pilot c zamek a do tego podpiety alarm - taniej wychodzi !!! |
BARRY F&F Sympatyk zalezy od dnia Stalowa Wola | 2003-04-11 20:43:25 po co Ci c.zamek ?
chyba ze klamki wypierdolisz |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biała | 2003-04-11 22:46:37 Mi dziabneli radio z pod bydy w biały dzień (ok 13:00) Nie ma skutecznej metody zapobiegania profesjonalistą. Ale powiem wam w tajemnicy ze mam sąsiada złodzieja, i troche wiem jak oni myślą tzn jeśli wstawisz chociarzby imitację alarmy to juz tych młodych leszczy to troche hamuje, jak nie widzą jakiegoś konkretnego radia czy czegoś takiego to sobie dadzą spokój. w sumie koszt takiego urządzenia to grosze a czasem....... Aha no i pomyśl o ukrytym wyłączniku zapłonu, zawsze to mniejsza szansa ze ci jakiś amator fure rąbnie ( jesli chodzi o zawodowca to jedyne co Ci pomoże to Autcasco |
Bratek Megan Cabrio Ostrow Wielkopolski | 2003-04-11 23:00:28 ja zrezygnowalem z czymania radia w samochodzie gdy wysiadam z samochodu to radio biore ze soba , a na kradziesz auta niemam zadnego pomyslu pozostaje sie modlic zeby jakis kretyn go nie buchnol |
SPEED Fiat 126p KIELCE | 2003-04-12 00:34:10 Wspułczuje ci, ale na śmieci niema rady Mi prubowali znowu zajebać bryke 3 tygodnie temu, ale na moje szczęście miałem zwalone blaszki od klaksonu przy przełącznikach i jak czasami skręcałem w lewo to sobie trombił, no i jak gnoje zaczeli grzebać przy plastikowej osłonie zrobili zwarcie i zaczoł trąbić Dotego trzy dni pużniej w prymaaprylis jakieś żartownisie przeciągneli mi bryke na środek parkingu (łatwo im poszło bo ręczny mam padnięty) Może wkońcu zabiore się za alarm |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2003-04-12 10:11:24 ja mam takie przełaczniki starego typu i te z fl jak cos to wla do mnie sprzedam ci za 35 zeta |
seba126 Fiat 125p Piekary Śląskie | 2003-04-14 22:07:20
dzieki lukaszc , jak bede to robil to sie odezwe , dzis mi lusterko wyrwali skur...... pier........ od dzis chyba bede spal w samochodzie , razem z kijem basseball'owym |
nevada555 Civic Type-R Gdańsk | 2003-04-15 22:03:56 poświęć jedną nocke, pofiluj przy oknie, jak sie pojawią to zrób chu... Grunwald...
a mi sie podobał pomysł: deska z zardzewiałymi gwoździami wsadzona pod obicie fotela... ,skur.. znajdziesz po śladach krwi |
seba126 Fiat 125p Piekary Śląskie | 2003-04-15 23:36:34
dobry pomysl nevada555 , jesli jeszcze raz to sie powtorzy to bede czekal na tego skur.... z deska z gwozdziami |
kasztan Polonez 1,5 SLE+lpg kraków, cieszyn | 2003-04-16 16:54:33 lepszy patent zastosowal pewien profesor z Krakowa
pod pokrowcem przymocowal do fotela deseczke z wyprostowanymi haczykami wędkarskimi i wywiesil na szybie kartke "wejscie do samochodu grozi kalectwem" no i rano pomagal policji odczepic ofiare od fotela co prawda potem mu 5 razy wybili wszystkie szyby w malcu, ale to szczegol trzeba jeszcze pamietac zeby samemu nie usiasc |