[k] podsufitke do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
poszukuje podsufitki ale tej z pierwszych modeli, jasnej zachodzacej na slupki, czekam na oferty

EDIT: oczywiscie do maluszka

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2006-03-13 16:43:10 ]
[ powód edycji: Tytułowanie wątków ;) ]

Hej...ja mam z 84r, tylko nie znam sie na tym czy to jest ta...rozebralem takiego malucha bo poszedl na rajdówke a graty ze srodka mi zostaly wiec jak cos bys chcial daj znac....

A ta od sFiatowca zla jest? Nie chce jej sprzedac samej czy jak? Bo jak bede jechal po fiata, to moglbym ci wziac podsufitke od niego

rallymike, pokaz mi fotki, dopuki nie zobacze to nie bede w stanie ci powiedziec czy to to czego szukam...

julo, ta sfiatowca ma dziure na wysokoscki daszka przeciwslonecznego kierowcy...

Aha. Nie przygladalem sie jej nigdy

up

ja mam ale onamoze posluszcy jedynie jakiemus fachowcowi do zrobienia kopii. Material bardzo kruchy i podatny na targanie.

z tym to akurat nie byloby problemu
rozumiem ze to taka zachodzaca na slupki?
sa druty do podwieszenia?
poka jakies foty i podaj cene

niejest na sprzedaz. przyda sie moim dzieciakom. ma druty, zachodzi na slupki boczne, ale z tego co pamietam niezachopdzi na tylne...tyle ze to nie problem przy robieniu nowej. fotek na razie niemoge zobic bo nieumie odzyskac aparatu ktroy pozyczylem.jak bys mial kogos kto zrobi replike to by bylo genialnie.

czyli mozesz pozyczyc?
moj sasiad jest tapicerem, mysle ze moglby sie podjac zrobienia kopii

[ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2006-03-13 16:44:31 ]

Jakby Twój sąsiad podjął się tego to biore 1szt. na 100%
Największym problemem będzie dostanie orginału od tego całego Pata

u mnie niema zadnego problemu. w nowym tygodniu cosik postanowimy

pterock - a ile by kosztowało uszycie na nowo podsufitki przez twojego sąsiada ? i z jakiego materiału to by było ? Bo ja też mam takie coś ale do renowacji

Jakby coś takiego "białego" wyczarował to myśle, że też byłbym chętny na jedną sztuke dla siebie

podejde do niego moze jeszcze w tym tygodniu, ale pwenie bedzie chcial zobaczyc jak wyglada wzor zanim zrobi wycene

sebcyc.bighost.pl/qba/13.jpg - amoze takie cos?? Jak tak to to jest wlasnie zdjieci Qby745 z forum.Moze on Wam pomoze jakos z tym fantem??

ja poluje na ta perforowana