Wysokotonówki w lusterkach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zamierzam zamontować w obudowie lusterka początkowy projekt już jest. Co sądzicie o takim rozwiązaniu??
obudowa

w astrach wysokotonówki są tak standardowo montowane

Tutaj masz zamontowane w Escorcie
http://galeriatonow.pl/gallery/inne/imagepages/image50.html

Pozdrawiam

Robert

Klik

Tak prościej

A powiedz mi jak dodajesz tak prościej......za pomocą adresu URL (na dole taka ikonka).

Cytat:
2006-03-13 11:40:19, orczyk pisze:
A powiedz mi jak dodajesz tak prościej......za pomocą adresu URL (na dole taka ikonka).

Dokładnie. Klikasz na dole przycisk "adres URL" i wklejasz tam link, następnie nadajesz tutuł skrótu i gitarka. Wtedy wystarczy kliknięcie i stronka sie otwiera

Pozdro

my tu gadu gadu a walizki na drugim peronie (czyt. odbiegamy od tematu)

Jak laik zapytam:
czemu nie można zamontować tweetera obok normalnego głośnika pod atrapą (drzwi MkVII)? Wydawać by sie mogło że jest tam przewidziane miejsce lub jest na tyle miejsca.

Cytat:
2006-03-13 12:20:20, mack_26 pisze:
Jak laik zapytam: czemu nie można zamontować tweetera obok normalnego głośnika pod atrapą (drzwi MkVII)? Wydawać by sie mogło że jest tam przewidziane miejsce lub jest na tyle miejsca.

bo efekt dzwiekowy bedzie mizerny!! slabo bedzie je slychac:]

No dobra nie śmiejcie się, i nie wystawiajcie języka bo wam krowa nasika

Spodziewałem się tego ze bliskośc ma znaczenie. Ale spytac nie zawadzi. No nieeeeeeeee??

Cytat:
2006-03-13 12:20:20, mack_26 pisze:
my tu gadu gadu a walizki na drugim peronie (czyt. odbiegamy od tematu) Jak laik zapytam: czemu nie można zamontować tweetera obok normalnego głośnika pod atrapą (drzwi MkVII)? Wydawać by sie mogło że jest tam przewidziane miejsce lub jest na tyle miejsca.

tweeter naklepiej na wysokości uszu-podstawowa zasada.

I nie skierowany bezpośrednio w słuchacza.

A co myślicie o zamontowaniu tweeterków w fabrycznych miejscach w MK6? Noszę się z zamiarem kupna nowego radia i zestawu odseparowanego na zwrotnicach. A z uwagi na to, że mieszkam na osiedlu pękających szyb oraz znikających elementów audio, musi być wszystko schowane.

..a gdyby je zamontować w słupkach pomiędzdzy drzwiami ??

Oto dalsze postępy w pracach
obudowa

osłony już pomalowałem. Jak mi się uda to zamontuje dzisiaj do auta. klik

Ładnie, ładnie, możesz w sobotę przyjechać do Pszczyny na spota pokazać jak sobie dają radę

A tak wyglądają na aucie
klik
klik
Jak czas pozwoli to wpadne na spota i bedzie można zobaczyć na żywo

Bardzo ładnie. A nie wolałeś pomalować bardziej matowym kolorem bo tak wyglądają ładnie ale od razu rzucają się w oczy....a to nie zawsze jest na +.