[126p] (chwale się) 1.1 po budowie ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W końcu znalazlem trochę czasu żeby powrzucać fotki. Furka dopiero w budowie więc nie czepiać się bo slów krytyki nie przyjmuję

W skrócie: silnik 1.1 fiat uno, tarcze i zaciski DF, kubly BiMarco, szelki schroth, zegary od lady, a reszta jak widać

[ wiadomość edytowana przez: DAWCY dnia 2006-03-12 20:37:50 ]

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2006-03-19 00:04:02 ]

[ wiadomość edytowana przez: DAWCY dnia 2006-11-23 20:32:32 ]

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2007-01-05 12:49:23 ]

Fajnieeee , zwłaszcza środek mi sie podoba.
PS:Zmniejsz fotki

No nie wygląda źle wlot z przodu fajnie pomyślany i wykonany, ta hydrołapa nie bardzo mi się podoba, ale jedno pytanie Dawcy gdzie ty tam widzisz zegary z Ładziana w liczniku o ile sie nie myle to zwykły fl a doodatkowe to VDO (vw audi lub volvo) z ładzienem niewiele mają wspólnego

PS chłopaki ktoś kto sie zna na rzeczy mozecie zmniejszyc foto tak aby na monitorze sie miescilo, bo nie idzie tego zaladowac trzebaq czekac i czekac. pozdro i podziekowal z gory.

No reczny tak jakby zrobiony z kielni . Reszta supa

Cytat:
gdzie ty tam widzisz zegary z Ładziana w liczniku o ile sie nie myle to zwykły fl a doodatkowe to VDO (vw audi lub volvo)

No wlaśnie chodzi mi o te dodatkowe. Gość od którego je kupilem twierdzil że pochodzą z Lady.

Jesli mocowanie silnika pozostanie bez zmian to jest profi a jak bedziesz wkladac jakies belki(jak mial Zoltar i inni posiadacze 1.1 w 126p) to mi sie niebedzie podobac.Jak bym mocowanie zostawil,zawsze mozesz wykorzystac to mocowanie do kradziezy jałówki z pastwiska w lecie

Cytat:
No reczny tak jakby zrobiony z kielni

ale dziala

Hemi - mocowania silnika chyba jescze nie ma, z tego co widzę to tylko belka ycięta jest, a silnik trzyma się na łańcuchu , ale blacha do mocowania silnika już na miejscu.
Dawcy-jak rozwiązujecie tylne mocowanie silnika?

zrób fotki tych wylotów na masce bo ciekawie wyglądaja gratuluje pomysłu na wlot chłodnicy zamiast ukrywac za zderzkiem albo wycinac paskudna dziure ładnie go wyexponowałeś
masz maske z metalu czy plastiku?
liczniki- potwierdzam ze to vdo tez takie mam

Szkoda że nie ma foty bagażnika przedniego, tam się juz dzieje coś ciekawego?

Cytat:
Szkoda że nie ma foty bagażnika przedniego, tam się juz dzieje coś ciekawego?

coś się dzieje Zaraz wrzuce fote
Cytat:
Dawcy-jak rozwiązujecie tylne mocowanie silnika?

Zaraz zobaczysz

Zara jeszcze postaram sie przerobic tamte foty

[ wiadomość edytowana przez: DAWCY dnia 2006-03-12 21:39:33 ]

Mocowanie razcej standardowe (Hemi pewnie załamany-doszły nowe belki )-tyle że zostałeś przy oryginalnej belce (powycinanej), ja zrobiłem nową z profila 40x20x2.
Klapa fajna (Żuraw taką miał), tyle że jak auto będzie stało na deszczu-nie zaleje bagażnika?
P.S. Ale wnętrza bagażnika nie ma :/

Jesli chodzi o mocowanie to tylko zartowalem
Nom maska przednia fajnie bedzie sie prezentowac Wszystko idzie w dobrym kierunku najwyrazniej,cieplo z chlodnicy bedzie tez ladnie przez te wyloty odprowadzane wiec beda spelniac swoje zadanie

Jak się zamieszcza foty? - też bym coś mógł czasem pokazać-a nie wiem jak to zrobić :/ (mam zdjęcia w wys. rozdzielczości,zajmują ponad 1,4MB sztuka).

Potężny + za wlot powietrza do chłodnicy!! Naprawdę GITARA!!

Cytat:
Jak się zamieszcza foty? - też bym coś mógł czasem pokazać-a nie wiem jak to zrobić :/ (mam zdjęcia w wys. rozdzielczości,zajmują ponad 1,4MB sztuka).

Przed chwila mialeś okazję zobaczyć
ACDSee dziala cuda
Cytat:
P.S. Ale wnętrza bagażnika nie ma :/

Narazie mam zdjęcie tylko wlożonej chlodnicy. Tego z wiatrakiem jeszcze nie zrobilem.

miałem okazję zobaczyć efekt, ale jak to zrobić???

Nie bądź LULAK - i powiedz
Poza tematem: "DAWCY" - ilu was jest? (jeden "dawca", dwoje "dawców" - czy jak?),
DAWCY - czego? (organów, jak się to zwykło mówic o motocyklistach, hehe)

Znowu poza tematem, widzę że coraz więcej swapów jeździ po okolicach Bielska-Białej, może by je zebrać gdzieś w określonej porze i w oreślonym miejscu?