Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Andrzej_Zamosc CB FORUM nadajnik Citroen Xantia/Traba ... Corby,Northants,UK | 2006-03-14 08:40:31 Szkoda,ze Jerry nie dodal jeszcze kilku rzeczy-
nie kazde radio da sie przestroic, bo : - sa tam radia z samym FM - nie w kazdym jest detektor AM,jezeli detektor jest,trzeba ZROBIĆ modulator (nawinac iles tam zwoi drucika na ceweczke - sa radia z AM tylko na 12 kanałach-albo sie uda zrobić 40,albo nie -to nie chiptuning, ze podpinasz kompa i zwiekszasz moc.z przecietnego niemca daje sie wyciagnac 2.5-3 W O ile pamiętam, to u nas na serwisie kolega przestrajał 3082, ale niestety nie ma go teraz z nami Cena podana przez kolege jest smieszna...Za tyle to mozna przestroic radio z USA, ktroe ma pelna 40 AM i 4 W, tylko pracuje w "5". I prosze nie pisac ,ze to powinno byc tansze...Tansze moze by bylo,jakby kazdy to potrafil ;] A przestrojenia niemca nie kazdy sie podejmie... Znajdzcie magika,ktory przestroi radio danita 640 Powodzenia ![]() |
![]() Urbic Citroen Xantia Lublin | 2006-03-14 18:03:56 To ile kosztuje przestrojenie takiego radyjka?
Mi się kiedyś obiło o uszy że ponad 100, ale nie jestem pewny. |
![]() Andrzej_Zamosc CB FORUM nadajnik Citroen Xantia/Traba ... Corby,Northants,UK | 2006-03-15 08:43:11 Urbic, dobrze Ci sie obilo, jezeli jest to kwestia przejscia z "5" w "0" to faktycznie koszt jest taki jak podal Jerry, ale jesli są takie pieriepałki jak podane przeze mnie, to koszt oscyluje w granicach 2-3 razy wyzszych.ALbo nikt sie tego nie podejmie.
Trafia do nas teraz cala masa radyjek z Niemiec kupionych za grosze (centy) ktorych nie oplaci sie w ogole otwierac ;] a co mowic o przestrajaniu takich ..... PZDR Andrzej (jeszcze Chemiczna 7) |
![]() Urbic Citroen Xantia Lublin | 2006-03-15 11:49:13
Dlaczego jeszcze? Zmieniacie siedzibę, a może zmieniasz pracę? |
![]() Andrzej_Zamosc CB FORUM nadajnik Citroen Xantia/Traba ... Corby,Northants,UK | 2006-03-15 12:35:38 zwiazki na odleglosc (2000 km) wybitnie mi nie pasują ;] Nie w tym wieku i po tylu latach..Za moja pania sie wybieram w inne kraje ![]() |