| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
profil-usunięty | 2006-03-13 10:55:30 Znalazłem na ebayu długo poszukiwany przód Irmschera do Omegi B (klik), ale gość niestety nie chce go wysłać do Polski
Stąd moja prośba do osoby, która bywa w tamtych okolicach, i miałaby możliwość przetransportowania tej części o kontakt. Wszelkie koszty pokrywam oczywiście ja. Chyba, że ktoś z Was ma tę część do sprzedania, to tym bardziej proszę o kontakt
EDIT: ebay nieaktualny, zderzak sprzedany. Natomiast wciąż aktualne jest, że kupię ten zderzak jak ktoś ma na sprzedaż. EDIT2: przedni zderzak nieauktualny, mam go ![]() [ wiadomość edytowana przez: Immo dnia 2006-04-08 08:17:00 ] |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2006-03-13 16:54:49 Witam
Przykre, że sprzedany, ale z drugiej strony to się ciesz, bo byś sporo przepłacił. Oczywiście jak na polskie warunki. Jestem w posiadaniu takiego egzemplarza co prawda nie do sprzedaży, bo sam będę go na wiosnę montował. Kupiłem go jesienią na Allegro o wiele taniej niż wystawili go na ebayu, ale tam to inne realia cenowe. Ostatnio (około 4 miechy temu) był taki do kupienia na Allegro za 600 zł i o dziwo nie znalazł nabywcy. Co prawda nie miał grila tak jak mój, ale za to miał wszystkie siatki.
Ja jestem zainteresowany kupnem samego grila Irmschera, ale jak do tej pory nie mogę się na niego natknąć. Jeśli wpadnie mi w oko egzemplarz zderzaka Irmschera to nie omieszkam Cię niezwłocznie powiadomić
|
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2006-03-13 18:42:35 Witam ponownie
Bardziej od tego zderzaka zawsze chciałem mieć tak piękne fele jak Twoje. Też trudne do dostania. Może się pomieniamy ?
Jeśli możesz zamieść w profilu lub prześlij mi fotkę swojej Omesi od przodu. Interesuje mnie ten GRIL. [ wiadomość edytowana przez: mayster dnia 2006-03-13 18:46:35 ] |
profil-usunięty | 2006-03-31 07:39:19 Przedni zderzak już nieaktualny - dorwałem drania . Ciągle szukam tylnego.
Dzięki mayster za wsparcie duchowe ![]() |