Okleina kokpitu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy oplaca sie inwestowac w okleine firmy romar kosztuje 139 zeta plus przesylka czy ktos z was ma takie cudo??? czy warto inwestowac w srodek( glaka nakladki na pedaly na reczny worki skorzane itp.?) mi podobaja sie tylko zegary wedlug PYCELA i tylko to chyba sobie zrobie

Dokładnie.

Po takiej cenie nie należy spodziewać się jakiś cudów, jakosć niestety moze pozostawiać wiele do życzenia

Zegary by Pycel i porządne nakładki na pedały spokojnie wystarczą do "stylizacji" wnętrza. Może pokombinować coś z gałką skrzyni

Mam takowe oklienki...nie wiem na 100% czy z "Romaru" ale coś podobnego cenowo /czyli "niższa półka"/. Pokusiło mnie bo w poprzednim autku /Nexia/ miałem kokpit /oprócz zegarów!/ oklejony "hitlerowską" okleiną /570zł!/ ale było idealnie!!...jakość, wygląd, precyzja wykonania elementów...wszystko na najwyższym poziomie! Co do taniej okleiny w Espero...no cóż...przyzwyczaiłem się ...nie jest źle ale nie warto w tym kierunku inwestować...lepiej ładna skóra na kierownicę, mieszek zmiany biegów itp.

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2003-04-12 03:24:45 ]

moje espero jest oklejone romarem już 4 lata...i poki co nic nie odłazi, wszystko błyszczy się jak tuż po załozeniu....i wszystko było by cudownie....gdyby nie marne spasowanie w kilku miejscach....

...ale da się z tym żyć - a połowe w/w niedociągnięć można........
.....dociągnąć po podgrzaniu

Cytat:
2003-04-11 23:01:50, Zoltar pisze:
...i porządne nakładki na pedały spokojnie wystarczą do "stylizacji" wnętrza.

Brrrrr... już mnie telepie!!