Ramki na zegary do leganzy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam otóz z faktem ze zaniedlugo mój tato ma urodzinki wymysliłem sobie aby zakupic Dla Niegoi takierz ramki na zegary jakie mam w swoeim espero co o tym sadzicie jak to by sie prentowało bo w leganzie jeszcze takowych nie widziałem Prosze o wasze opinie

Link prosto do sklepu z ramkami do leganzy i zdjęciami

Ramki w Leganzie

Moim skromnym zdaniem to ramki do leganzy tchną wiejskim duchem , że hej !
W Espero wyglądają wyrąbiście ...ale do legi nigdy bym nie założył

łądnie sie będzie prezentować

pewnie że ładnie, za takimi się rozglądam, chociaż widziałem w jednej leganzie taką metalową nakładkę na całą powierzchnię blatu gdzie są umieszczone zegary tj. całe to c zarne pomiędzy zegarami ...i to dopiero wyglądało super..ale problem gdzie takie coś dostać

aaa...i szukam jeszcze metalowych obramówek na nawiewy...

Cytat:
2006-03-13 23:42:10, Jac pisze:

...."Klan Świstaka"...

Cytat:

Nie wasz sie bedziesz zuczał miesem jak je dostaniesz sa za duze o jakies 2/3 milimetry i bedziesz musiał poszezac otwory wokolo pokreteł a efekt wcale nie za fajny wierz bo mam u siebie i gdybymwiedział ze tak bedzie to bym nigdy sie na takie cos nie pisał

Cytat:
2006-03-14 08:59:45, marcin21100 pisze:
..." Nie wasz sie bedziesz zuczał miesem jak je dostaniesz sa za duze o jakies 2/3 milimetry i bedziesz musiał poszezac otwory wokolo pokreteł a efekt wcale nie za fajny ..."

Marcin !...nie psuj Koledze "świstakowej" koncepcji !!

...proponuje jeszcze srebrne pokrofce oraz kierfnicem we chromie...fajnie by tesz wygolondaa podesufitka cała pięknie błyszczonca chromo-glancowo ...no i szyby można napylić na chroma....koniecznie od wewnątrz!

Pozdrowionkaaaaa

Cytat:
2006-03-14 09:42:31, bogdan1 pisze:
...fajnie by tesz wygolondaa podesufitka cała pięknie błyszczonca chromo-glancowo ...

Hmm, jeszcze folii chrom mi zostało, moze sie skusze

Cytat:
2006-03-13 23:01:17, bogdan1 pisze:
Moim skromnym zdaniem to ramki do leganzy tchną wiejskim duchem , że hej ! W Espero wyglądają wyrąbiście ...ale do legi nigdy bym nie założył

Z jakiego powodu ?

Ja już czasem nie nadążam... Ludzie posiadający drogie klasyki nie mają tylu dylematów