Szukam bialych kierunkow i tylnych lamp do kanta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
gdzie takie cos mozna dostac szukalem w szperaczce ale byly osoby prywatne gdzie mozna w sklepie kupic lub kto z osob prywatnych jeszcze chce sprzedac lampy i kierunki?

tutaj masz jeszcze taki jeden unikat do sprzedania

krupek ma przod za 70zł chyba. normalnie w sklepie nie kupisz. na fso ak mieli zamiar znalesc jakiegos producenta ale chyba im nie idzie za bardzo

preciez jakis cas temu na allegro byly one i robil to ten sam koles co robil bialoczerwone klosze do malucha

ja mam do sprzedania tylnie stpoy białe jak chcesz , niemontowane- 20zeta - same stopy , czyli dolne polówki kloszy L+P

Cytat:
2006-03-14 16:14:30, bartong44 pisze:
preciez jakis cas temu na allegro byly one i robil to ten sam koles co robil bialoczerwone klosze do malucha

jakis czas temu tzn kiedy ??? pol roku temu ????

Cytat:
jakis czas temu tzn kiedy ??? pol roku temu ????

troche ponad rok wtedy kupiłem moje

Koles z bydgoszczy poprostu niechce wznowic produkcji. Wysylalem juz do niego tyle maili a koledzy dzwonili. On twierdzi ze to sie nie opłaca. Wysylalem maile do wszystkich osob ktore handluja na allegro bialymi kloszami do malucha. Nie maja kloszy do kanta i nie wiedza kto to produkuje.... Pozostaje jedynie allegro.... Jak cos jest to trzeba brac, bo w dzisiejszych czasach to rzadkosc