Indiglo Omega B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Już są na allegro TUTAJ
Jak ktoś kupi, niech da znać jaki efekt w samochodzie...

no ciekawie wygladaja może się skusze ale dopiero w kwietniu bo teraz ciemne szybki czekaja hehe

Zajebista sprawa. Efekt powalajacy.

Chyba sie przymierze...

Bardzo fajne, ale moim zdaniem trochę zbyt "choinkowe" do Omegi. Ale czepiam się akurat tego egzemplarza, niezbyt podchodzi mi wzór i kolory - prędzej widziałbym coś takiego np. w cytrynowej Ibizie

Oblesny shiet... prosto z odpustu... do kompletu obowiazkowo rozowe kostki do gry na lusterko...

Wiocha jak cholera. Zwłaszcza fantastycznie kiczowate cyfry i cała szata graficzna podziałek. Normalnie jakbym widział jakąś Syrenkę albo Warszawę z lat 70-tych. No ale może dla niektórych ma to swój urok.

coś ciekawszego 1

a tu inne produkty tego sprzedawcy

jeszcze tu

Fakt, ze kolory troche strasza. Powinny byc bialo czerwone (Pasowaly by mi do radia ). Firma sie rozkreca wiec mozna poczekac na cos innego. Fajne - skromne i elegancke byly na ebay. Wiadomo, ze dla ortodoxyjnych omegowiczow, niemiecki standard z zarowkami od latarki jest wystarczajacy. Widzial ktos moze zegary od meska E klasy po 2003 roku (w nocy)?

Te do hondy civic sa ciekawe.

[ wiadomość edytowana przez: afx dnia 2006-03-15 12:42:53 ]

mi pasuje seria z podświetleniem na niebieskich LEDach. I wygląda podobnie jak na ostatnim linku

czy ktoś widział takie podświetlenie w realu???

opłaca się wydać za taki efekt 3 setki

bo te na ebayu te z ostatniego linku są z podświetleniem pod wskazówką na czerwono, podobno teko podświelenia nie widać jest tylko łuna (mgiełka) a wskazówka jest czerwona