Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Armani01 | 2006-03-15 00:40:54 Chciałbym się dowiedzieć którą firmę produkującą tego typu produkty polecacie ... coś czuję, że po tej zimie czeka mnie kompleksowa naprawa tego typu elementów ... dolnych końcówek sworznia NAPEWNO !!! ![]() ![]() Mam jednak wątpliwość której firmy elementy nabyć .... wstępnie mam dwóch faworytów ... 1. RTS co mnie do niej przekonuje ... ano fakt że według słów sprzedawcy ..." JEST FIRMĄ UNI EUROPEJSKIEJ KTÓRA WYPOSAŻA TAKIE FABRYKI SAMOCHODÓW JAK : VW/AUDI/OPEL" Tutaj cena 29 i tutaj ![]() 2. CTR co mnie do niej przekonuje ... to że według sprzedawcy Producent CTR-a idzie na pierwszy montaż do Daewoo Tutaj cena 35 zł i tutaj ![]() Zatem CTR ... jest stosowana na pierwszy montaż ... także domniemywam ... DOBRA ...Ale ta pierwsza firma RTS ... zaopatruje VW/Audi .... także też jest dobra ... Różnica cenowa raczej nie gra roli ... Które polecacie ... (na pewno kupię sworznie) ![]() ![]() ![]() |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-03-15 01:15:46 mam w nubirze łączniki stabilizatora CTR, wytrzymują najdłużej z testowanych przeze mnie.... i rzeczywiście fabrycznie nubira ma wiele części CTR'a
pozdro |
![]() Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2006-03-15 11:04:09 Noto dość często. Moje wymieniane były piółtora roku temu, cuś koło 45 tysięcy mam na nich zrobione i właśnie się przymierzam, bo tłuką po zimie, ale do tej pory było spoko. Nie wiem niestety jakiej były firmy, ale na pewno nie najtańsze. |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-03-15 20:36:39 Ja mam gałki/sworznie z firmy JC Auto. Wymieniałem razem z amorkami ok 1.5 roku temu.... amorki poszły sie..... a gałki są w porządku .. sworznie też... narazie cisza... za to mi jedna koncówka stabilizatora juz postanowiła sie wyrobic.. i czasami cos puknie... |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-03-15 21:34:38
A co Ty ![]() |
Armani01 | 2006-03-15 22:25:58 ... i po 20 tys. powtórka z rozrywki ... nie dziękuję postoję ... p.s. Już dwa razy kupiłem w ostatnim 1,5 roku końcówki drążków ...(tzn. raz ja, potem .... jak okazało się, że do wymiany .... to zadzwoniłem do Taty, żeby mi od razu kupił ... a On kupił tej samej firmy ) ![]() ![]() ![]() ![]() (zapomniałem firmę ... ale jakaś polska z gwiazdkami albo jedną gwiazdką w logo) p.s.2 Zawsze miałem podejście do tego typu "dupereli" podobne do prezentowanego przez Ciebie ... bo przecież tu nic super sportowego nie da się wymyślić ![]() |
Wiktor_ galant Kielce | 2006-03-15 23:03:38 a miał ktos może końcówki firmy bilstein ??? |
Armani01 | 2006-03-27 01:28:58 |
![]() Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2006-03-27 10:34:57
trzeba bylo kupic raczej od opla - uwazam, że są trwalsze |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-03-27 10:57:17
A pod jakim względem? Dobrze, że choć cena znośna. |